Ubičina majka na groblju: Nova pretraga u Zlotu

09.04.2024

12:21

0

Autor: 24sedam

Svetlana Dragijević, posle četvrtog saslušanja u policiji, izvedena na groblje

Ubičina majka na groblju: Nova pretraga u Zlotu
Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Majka osumnjičenog Dejana Dragijevića (50) u pratnji policije dovedena je na groblje u njihovom selu Zlot, koje se pretražuje od subote.

Svetlana Dragijević je tako, posle četvrtog saslušanja u policiji u istrazi oko ubistva Danke ilić (2), izvedena na groblje. 

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage uhapšeni su Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek i odneli na deponiju. Dragijević je na saslušanju priznao zločin, dok se Janković branio ćutanjem, i njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Kasnije su uhapšeni Dalibor i Radoslava Dragijević, otac i brat osumnjičenog Dejana, zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo devojčice na zasada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog preminuo je u Policijskoj upravi u Boru, dok je ocu određen pritvor do 30 dana. U međuvremenu je direktor JP "Vodovod" u Boru podneo ostavku iz, kako je naveo, moralnih razloga.

Sve vesti o potrazi za telom Danke ilić i toku istrage pratite u našem blogu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike