Ovo je kuća u kojoj je živeo jedan od osumnjičenih za ubistvo male Danke! Sablasna tišina, u kraju nigde nikoga (FOTO/VIDEO)

04.04.2024

18:32

0

Autor: I.Pavlović

Policija u Boru uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S.J. (50) iz sela Luka i D.D. (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2)

Ovo je kuća u kojoj je živeo jedan od osumnjičenih za ubistvo male Danke! Sablasna tišina, u kraju nigde nikoga (FOTO/VIDEO)
Kuća u kojoj je živeo osumnjičeni S.J. - Copyright 24sedam

Velika dvospratna nedovršena kuća. U ulici nikoga sem policije. Prolaznika nema, svi su u kućama.


Ovo su reporteri 24sedam zatekli u selu Luka, odakle je S.J, osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić. 

Sablasna tišina u kraju gde je živeo čovek za koga se sumnja da je ubio devojčicu Danku koja je nestala bez traga pre 10 dana.

Nedaleko odatle se nalazi salaš gde policija "češlja" sve delove imanja koje pripada ocu osumnjičenog S.J. kako bi pronašli telo devojčice. 

24sedam
 

 - Salaš je osumnjičeni nasledio od dede. Sve ulice su zatvorene i policija je postavila blokade. Sve koje smo zatekli na tom mestu među sobom pričaju na vlaškom - javlja naš reporter sa lica mesta.

Podsetimo, policija u Boru uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S.J. (50) iz sela Luka i D.D. (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2).

Tužilaštvo u Zaječaru se oglasilo i saopštilo da je osumnjičenima, određeno zadržavanje, kao i da se prikupljaju dokazi za vođenje krivičnog postupka.

Ministar policije je rekao da je kompletan teren pretraživan čitavih pet puta od strane svih mogućih službi i sredstava.

Najnovije vesti u vezi sa ubistvom Danke Ilić pročitajte u našem blogu u kom pratimo situaciju iz minuta u minut.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike