Tačno je 168 sati! (VIDEO)

02.04.2024

13:45

0

Autor: 24sedam

Danka Ilić nestala je u utorak 26. marta u 13.45 sati

Tačno je 168 sati! (VIDEO)
Danka Ilić - Copyright MUP Srbije

Na današnji dan, pre sedam dana, nestala je dvogodišnja Danka Ilić. Poslednji put je viđena 26. marta u 13.45 sati napuštenoj porodičnoj kući u Banjskom Polju, kraj Bora, gde je bila sa majkom i bratom. Prošlo je 168 sati, a mi i dalje ne znamo ništa o sudbini male Danke.

 

 

U prethodnih 168 sati cela Srbija se digla na noge zbog devojčice, a u međuvremenu u istragu se uključila i austrijska policija zbog misterioznog snimka iz Beča gde su usnimljene dve Rumunke sa devojčicom koja liči na Danku. Tu je i žuta poternica Interpola... I - ništa.

Po prvi put je aktiviran i "Pronađi me!". Policijska potraga uključivala je 1.000 pripadnika Žandarmerije, uniformisane policije, Gorske službe spašavanja... Tragalo se i termovizijskim dronovima, helikopterima. Prolazilo se i kroz kilometre tunela od borskog rudnika do Borskog jezera. Prevrnut je svaki kamen. I - ništa. 

Saslušana je majka Ivana Ilić. Nekoliko puta, ali na poligraf nije mogla jer je u drugom stanju. Ispitan je i njen suprug Miloš, a poligraf je prošao. Saslušani su članovi porodice i šira rodbina. I - ništa.

Raspisana je žuta poternica Interpol, koja se raspisuje za nestalim osobama. Onda se 30. marta pojavio snimak iz Beča na kom su dve Rumunke sa devojčicom koja liči na Danku. Austrijska policija ih još traži...

Prošlo je 168 sati.

Najnovije vesti u vezi sa potragom za nestalom Dankom Ilić, možete pratiti u našem blogu uživo.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike