Snimci iz podzemlja! Policija pokazala gde traži nestalu Danku (FOTO/VIDEO)

29.03.2024

15:03

0

Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom Polju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice

Snimci iz podzemlja! Policija pokazala gde traži nestalu Danku (FOTO/VIDEO)
Ulazak spasilaca u tunel u kome je možda mala Danka - Copyright Foto MUP

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom Polju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta.

Podsetimo, od momenta prijave nestanka 26. marta, u potrazi za nestalom devojčicom učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su detaljno i sveobuhvatno pregledali šire i uže područje ovog mesta ukupne površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

 

 

U potrazi za Dankom je i pas Zigi.

Od utorka se traga za dvogodišnjom Dankom Ilić koja je nestala u Banjskom Polju kod Bora.

Majka malene Danke, Ivana, je ponovo pozvana u policiju na razgovor, dok je otac prošao poligrafsko ispitivanje i trenutno je kod kuće. Devojčica Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Ukoliko imate bilo kakve informacije, pozovite policiju na broj telefona 192.

Najnovije vesti o potrazi za Dankom Ilić možete čitati na našem blogu uživo.
 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike