Spremite se! Počinje drugi deo operacije "Tunel", specijalni tim MUP-a ulazi u lavirint ispod kuće Danke Ilić (FOTO/VIDEO)

29.03.2024

14:29

0

Bageri čiste dvorište da bi olakšali prolaz specijalnom timu MUP-a

Spremite se! Počinje drugi deo operacije "Tunel", specijalni tim MUP-a ulazi u lavirint ispod kuće Danke Ilić (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Specijalni tim MUP-a Srbije sprema se da uđe u misteriozni tunel ispod kuće-vikendice porodice Danke Ilić (2). 

Kako reporter 24sedam javlja iz Banjskog Polja, bageri i teška mehanizacija su dva dana čistili dvorište i ruinirane pomoćne objekte kako bi oslobodili prilaz podzemnim tunelima. Sa dva bagera se raščišćava teren, utovaruje na kamion i sav šut i otpad se odvoze van dvorišta.

24sedam/Goran Sivački
Policija čuva prilaze vikendici porodice Ilić

 

Meštani sela su ranije i ispričali o početku drugog dela oepracije "Tunel", objavio je ekskluzivno portala 24sedam. Oni su čuli od učesnika potrage da postoji mogućnost da ispod poluruinirane vikendice Ilića imaju potpuno neistraženi tuneli, tačnije mreža podzemnih prolaza, koje prate reke ponornice, ali i Banjska reka i Pujica.

 

 

 

Danka Ilić (2) iz Bora nestala je u utorak u 13.45 u Banjskom Polju. Potraga je ušla u četvrti dan, ali i dalje nema jasnih informacija o sudbini deteta, osim da je najviše sumnji palo na majku Ivanu.

Najnovije vesti o potrazi za Dankom Ilić možete čitati na našem blogu uživo.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike