Pet policajaca sa lampama trče ka mestu gde je nestala Danka! Policija sumnja na jedan trag

28.03.2024

18:32

0

Vozila su projurila pored mesta koje obezbeđuje policija u Boru, na putu do kuće gde je nestala Danka

Pet policajaca sa lampama trče ka mestu gde je nestala Danka! Policija sumnja na jedan trag
Nestala Danka Ilić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Facebook

Pet patrola policije stiglo i vatrogasci stigli su oko 19.30 sati u Banjsko polje na mesto gde je nestala Danka Ilić, a gde su danas ceo dan bageri i policajci kopali i raščićavali imanje. Nekoliko policijskih inspektora sa baterijskim lampama otišlo je na njivu gde se danas kopalo.

Nakon što su ceo dan policajci kopali i pregledali ceo kraj i raščićavali mesto gde je Danka Ilić poslednji put viđena, večeras je pod rotacijama stiglo pet vozila policije, a potom i vatrogasci.

Prethodno, oko 19 sati oni su užurbano izašli iz stanice i pod rotacijama i uputili se ka mestu nestanka.

Prema nezvaničnim saznanjima policija ima osnova za sumnju da je nešto sa nestankom Danke Ilić povezano sa lokacijom pored mesta nestanka, piše "Blic".

Ministar policije Bratislav Gašić došao je helihopterom na mesto gde je nestala mala Danka Ilić (2). On je došao da obiđe ljude na terenu koji već tri dana pokušavaju da odgonetnu sudbinu male Danke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Kuća koju čisti bager, a kod koje je nestala malena Danka Ilić (2), prvo je pretražena specijalnom napravom.

MUP
 

Kako se nezvanično saznaje, starije dete porodice Ilić smešteno je u hraniteljsku porodicu, piše "Informer".

Podsetimo, danas je treći dan potrage za malom Dankom, dvogodišnjom devojčicom koja je nestala u utorak oko 13:45 u naselju Banjsko polje kod Bora. Na sebi je u trenutku nestanka imala maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike. Devojčica je smeđe kose, braon očiju, visine oko 85 cm, saopštio je MUP.

Majka i otac male Danke su opet danas ispitivani u policiji.

Facebook
 

Policija je saopštila da nastavlja intenzivan operativni rad radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta.

Dva bagera trenutno se nalaze na terenu oko vikendice Ilića u blizini koje je poslednji put viđena mala Danka za kojom se već treći dan traga.

Trenutno na iskopavanju terena rade dva bagera zajedno, a kako nezvanično saznajemo, kuća je bila okružena deponijom, pa policija, radi lakše pretrage, čisti ovo područje od đubreta.

Oglasio se MUP

Ministarstvo unutrašnjih poslova, povodom slučaja nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić u Banjskom Polju, apeluje na medije da ne objavljuju neproverene i netačne informacije jer na taj način ugrožavaju istragu, čiji je cilj da se devojčica što pre pronađe. 

Bezbednost i pronalazak devojčice je apsolutni prioritet koji je iznad svih drugih interesa.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na pronalasku devojčice kao i na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa njenim nestankom.

Sve aktuelnosti iz potrage za nestalom Dankom Ilić (2) saznajte prvi, i to u našem blogu uživo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike