Igračke rasute po dvorištu, dve žene sede ispred kuće nestale male Danke: Celo selo čeka bitnu informaciju

28.03.2024

18:43

0

Selo je pusto i nema nikog na ulicama, komšije su se povukle u kuće i čekaju informacije o devojčici

Igračke rasute po dvorištu, dve žene sede ispred kuće nestale male Danke: Celo selo čeka bitnu informaciju
Traganje za malom Dankom Ilić - Copyright 24sedam/Goran Sivački/MUP

Rasute igračke po dvorištu, dve žene sede na terasi i gledaju u prazno.


Ovo je prizor koji je danas uočen u selu Brestovac ispred porodične kuće majke devojčice Danke Ilić (2) koja je nestala u utorak u selu Banjsko Polje.

Žene ćute, ne pričaju ni jedna sa drugom, samo gledaju u daljinu i iščekuju informacije o nestaloj devojčici. Celo selo obavila je neka čudna jeza zbog svega što se dešava sa njihovom malom sugrađankom javljaju "Novosti".

MUP Srbije
 

Svi se pitaju gde je mala Danka. Selo je pusto i nema nikog na ulicama, komšije su se povukle u kuće i čekaju informacije o devojčici.

Podsetimo, potraga za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz Banjskog Polja, kod Bora, nastavlja se treći dan, a policija će proveriti bazne stanice i izvršiti veštačenje mobilnih telefona roditelja, kako bi se potvrdilo s kim su bili u kontaktu u periodu kada je devojčica nestala. 

 

Policija je saopštila da nastavlja intenzivan operativni rad radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta.

Na mesto nestanka dvogodišnje Danke došao je bager koji raščišćava deo oko kuće.

Roditelji nestale Danke Ilić odvedeni su u policiju danas u toku dana kako bi se nastavilo saslušanje koje je počelo juče u policijskoj stanici u Boru povodom nestanka njihove dvogodišnje ćerkice.

MUP: Ne objavljivati neproverene informacije

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje da se ne objavljuju neproverene i netačne informacije jer se na taj način ugrožava istraga, čiji je cilj da se devojčica što pre pronađe, saopštio je MUP.

“Bezbednost i pronalazak devojčice je apsolutni prioritet koji je iznad svih drugih interesa", ističe se u saopštenju.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na pronalasku devojčice, kao i na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa njenim nestankom, navodi se u saopštenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike