Otkrivamo koga policija najviše sumnjiči u slučaju male Danke: Inspektori MUP-a sumnjaju da majka nešto krije (FOTO/VIDEO)

28.03.2024

15:51

0

Autor: 24sedam

Ivana Ilić prećutala bitne informacije o detetu

Otkrivamo koga policija najviše sumnjiči u slučaju male Danke: Inspektori MUP-a sumnjaju da majka nešto krije (FOTO/VIDEO)
Copyright Facebook Printscreen

Policijska istraga sumnja da je Ivana Ilić, Dankina majka, prećutala bitne činjenice o sudbini ćerke. Zbog toga se istraga i usmerila ka njoj i informacijama o kojima ćuti, pa su u pomoć pozvani i operativci Uprave kriminalističke policije MUP-a iz Beograda.

Printskrin/facebook
Šta skriva majka Ivana Ilić

Da je svetlo sumnje najviše palo na majku govori i podatak da je danas ponovo na saslušanju u borskoj policiji. Na odvojenom saslušanju, takođe u borskoj policiji, nalazi se i njen muž Miloš.
Sa majkom su juče razgovarali i stručnjaci Centra za socijalni rad čiji je cilj da otkriju da li je bilo problema u porodici.

 
Facebook
Nestala Danka Ilić

 

Policija mora da otkrije šta sve zna Ivana Ilić. Zato su sinoć, posle saslušanja, policajci razdvojili supružnike, kako noć ne bi proveli zajedno u stanu u Boru. Oboje su poslati da prenoće u roditeljskim kućama. Indikativno je da je policija posle sinoćnog kraja saslušanja roditelja nestale devojčice obustavila terensku potragu.

Tokom noći, Ivanu i Miloša su sve vreme čuvali uniformisani pripadnici MUP-a, da bi ujutru Dankine roditelje odvojeno doveli na novi krug saslušanja u zgradu Policijske uprave u Boru.

Istovremeno, od jutros u dvorištu vikendice porodice Ilić u Banjskom Polju, dovezen je bager i teška mehanizacija. Čisti se dvorište i poluurušeni pomoćni objekti, ali zvanično nije poznato šta traže na mestu gde je i Danka poslednji put viđena i to sa majkom.

 

 

Danka Ilić (2) nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko Polje. Sve aktuelnosti iz potrage za nestalom devojčicom iz Bora saznajte prvi u našem blogu uživo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike