Preminula Nikolina (12): Sedam meseci se borila nakon udesa u kom je izgubila sestru, baku i deku!

22.03.2024

12:48 >> 13:49

0

Nesreća se desila na Ložioničkom mostu

Preminula Nikolina (12): Sedam meseci se borila nakon udesa u kom je izgubila sestru, baku i deku!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Nikolina S, dvanaestogodišnja devojčica koja je povređena u udesu kod Užica krajem avgusta prošle godine u kojem su joj poginuli mlađa sestra (9), baka i deka, u utorak je izgubila borbu za život.

- Lekari u UDK "Tiršova", gde je devojčica prebačena iz užičke bolnice, su se sedam meseci borili za njen život, ali dete nije izdržalo - kaže izvor Kurira.

Nesreća se desila na Ložioničkom mostu, na zlatiborskom putu u Užicu kada je putničko vozilo “ševrolet spark”, kojim je upravljao deda Dragoslav G. udarilo u kamion-cisternu.

Njegova supruga Zorica G. bila je na mestu suvozača, a dve devojčice od devet i 12 godina na zadnjem sedištu vezane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Mlađa unuka preminula je u užičkoj bolnici neposredno po prijemu, a starija je sa teškim povredama, opasnim po život, operisana u Užicu, a zatim prebačena u Urgentni centar UKC Srbije u Beograd. Odatle je prebačena u UDK "Tiršova" gde je preminula sedam meseci kasnije - objašnjava izvor.

Automobil u kom su bile devojčice sa bakom i dekom kretao se ka Požegi, a iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu saobraćajnu traku gde se direktno sudario sa cisternom.

Devojčica Nikolina je danas, u belom kovčegu, sahranjena na groblju Orlovača u Beogradu gde su je na večni počinak ispratili najmiliji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike