Nije dočekala da oženi sina: Teška sudbina Verice koju je ubio točak autobusa, porodica u šoku

21.03.2024

09:50

0

Bila je divna žena i niko nema jednu lošu reč da kaže za nju, istakla je

Nije dočekala da oženi sina: Teška sudbina Verice koju je ubio točak autobusa, porodica u šoku
Copyright 24sedam/Anđela Stošić

Verica J. (69) preminula je od povreda koje je zadobila kada ju je udario točak sa autobusa.

Njena prijateljica za "Blic" sa očima punim suza ispričala je da je nesrećna žena tog dana otišla u bolnicu kako bi uzela rezultate, a kada je krenula ka stanici da sačeka autobus ka Smederevu, točak je otpao i udario ju je.

Ona je ispričala da je Verica je otišla kako bi uzela rezultate analiza koje je prethodno odradila.

- Kada je krenula ka stanici da sačeka autobus ka Smederevu otkačio se točak i udario ju je. Kako se to dogodilo, još uvek ne znamo. Šteta je što je ovakva žena otišla - kaže prijateljica tragično stradale žene.

Kako priča, Verica je pre 15 dana davala mužu godinu dana. - Sin i snaja su spremili svadbu i sada ih ovo zadesi. U šoku smo i bez reči - kaže ona.

"Porodica je htela da prijavi nestanak"

Prema njenim rečima, Verica je bila divna žena i niko nema jednu lošu reč da kaže za nju.

- Trebalo je da zajedno idemo, ali je ona insistirala da ide sama i pričala je da ne treba da idem sa njim i da se mučim za džabe. Bila mi je kao sestra, mnogo sam je volela - kaže ona.

Kako dalje navodi, Verica je u Beograd krenula oko 10 časova i sve do uveče niko nije znao šta se sa njom dešava.

- Porodica je čak htela i da prijavi nestanak, nismo ništa znali sve dok saobraćajna policija uveče nije došla kod porodice i rekla da je doživela nesreću. Detalje još uvek ne znamo, njen sin je otišao za Beograd da preuzme telo - kaže ona.

Podsetimo, autobus na liniji 78 se iz pravca Slavije kretao ka Autokomandi kada se kod Infektivne klinike otkačio točak koji ih je, kako je ranije saopšteno iz Hitne pomoći, prikovao za ogradu.

- Naše kolege sa Infektivne su prve izašle na teren i započele reanimaciju. Žena je bila bez svesti i pulsa - navela je dr Stefanović iz Hitne pomoći. Nakon toga oglasila se i njena ćerka.

- Ova žena sa snimka koju reanimiraju je nažalost moja pokojna majka, koja je u Klinički išla po rezultate i u tom istom završila život - napisala je ona.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/ Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike