Novo veštačenje o Lavu i Martini: Guglali o trovanju, pretraživali su još jedno smrtno mesto

14.03.2024

15:58

0

Stigli rezultati veštačenja kompjutera i mobilnih telefona

Novo veštačenje o Lavu i Martini: Guglali o trovanju, pretraživali su još jedno smrtno mesto
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Veštačenjem kompjutera i telefona utvrđeno je da su Martina Petrović Suvajdžić (23) i njen muž Lav (25), pre nezapamćene porodične tragedije, guglali koje su supstance kojima može da se neko otruje i na koji način.

Pretraživali su i koje su najviše zgrade u Novom Sadu. Sve to, saznaje "Dnevnik", ukazuje da je ovaj mladi bračni par planirao da otruje svoje sinove, a potom da se ubije.

Šta je Martinu i Lava navelo da se odluče na ovakav korak, utvrdiće istraga, kao i sve ostale okolnosti. Dodatne toksikološke analize pokazale su da je u telima mališana osim supstanci koje su ranije pronađene bilo i etanola koji bi mogao o da bude uzrok smrti, a ne neki pesticidi kako su pojedini mediji objavljivali.

Sve supstance su mogle da prouzrokuju smrt tako da se još veštači sve nađeno u telima, po procentima, šta je i koliko moglo da nanese štete deci s obzirom na uzrast i težinu mališana.

Marina i Lav su se u petak 1. marta, nešto pre 22 časa, ubili skokom sa 17 sprata solitera na Bulevaru cara Lazara broj 7 u Novom Sadu. Kada je utvrđen njihov identitet, u Petrovaradinu u kući, pronađena su tela njihovih sinova rođenih 2020. i 2023. godine.

Zbog specifičnosti slučaja, istraga se vodi u nekoliko pravaca, a ne isključuje se ni mogućnost da je reč o okultizmu, jer ambijent u kojem je živela ova porodica ukazuje na moguću pripadnosti nekom religijskom kultu. U kući su pronađeni egipatski simboli, sveska i pisma koja upućuju na zagrobni život.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike