Sahrana u Bačkom Petrovcu: Martina i njeni otrovani sinovi ispraćeni uz slovački hor (FOTO/VIDEO)

06.03.2024

13:39

0

Na slovačkom groblju danas su sahranjeni Martina Petrović Suvajdžić i njeno dvoje dece

Sahrana u Bačkom Petrovcu: Martina i njeni otrovani sinovi ispraćeni uz slovački hor (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Porodica i prijatelji, njih nekoliko destina, danas su sahranili Martinu Petrović Suvajdžić (23), pod devojačkim prezimenom Kukučka, kao i dvojicu njenih sinova na slovačkom groblju u Bačkom Petrovcu. Njih troje su sahranjeni u jednom grobnom mestu.

 

Dva bela, i jedan braon kovčeg, bili su postavljeni u kapeli. Pogrebna povorka krenula je iz kapele i to je prvo iznet kovčeg sa Martininim telom, a potom i dva dečija, bela. Svo troje su sahranjeni po običajima Evangelističke Crkve. 

Uz govor, najbliži su se od njih troje oprostili na slovačkom jeziku. Sve vreme je na sahrani bio i hor "Tapke".

 

Dva mala bela kovčega položena su na braon u kom je telo njihove majke. Dok su kovčege spuštali u zemlju sve vreme je pevao hor. Imena dece Aros i Ehos bila su ispisana na krstu, iako je u čitulji pisalo samo "deca".

 

 

Majka, ubica sinova od jedne i tri godine, koja je posle zločina zajedno sa mužem Lavom (25) skočila sa solitera u novosadskom naselju Liman 2, sahranjena je pod devojačkim prezimenom Kukučkova.

Njena porodica je, navodno, besna jer je upravo suprug Lav uzrok njene svađe sa roditeljima. Zbog toga nije ni bila u kontaktu sa najrođenijima i to dugi niz godina. 

Niko neće telo Lava 

Porodica Lava Petrovića Suvajdžića (25), Marininog supruga i oca dvoje dece, još nije preuzela njegovo telo iz novosadske mrtvačnice. Nama ni najave da će to učini neko od bližnjih jer je sa familijom u dugogodišnjem sukobu, zbog čega je na prezime Petrović i dodao babino - Suvajdžić. 

Dvojica sinova Aros i Eshos su u čitulji bili navedi samo kao "deca". Sumnja se da su imena dobili iz egipatske mitologije, odnosno sekti čiji su članovi bili njihovi roditelji.

Supružnici su u petak oko 22 časa ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7 u novosadskom naselju Liman 2, popeli na poslednji sprat, obili izlazna vrata za krov, a zatim zajedno skočili u smrt. Policija ih je identifikovala na osnovu otisaka prstiju. Sutradan su u iznajmljenoj kući na Petrovaradinu, gde su živeli, pronađena tela dvojice sinova. Obducenti su utvrdili da su mališani otrovani.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike