Šok otkriće o nestanku srpske snajke u Madridu: Ana u centru umetnosti uličnih grafita kraj Marselja (FOTO)

13.03.2024

20:45

0

Autor: 24sedam

Ana Knežević bila u francuskoj prestonici grafita

Šok otkriće o nestanku srpske snajke u Madridu: Ana u centru umetnosti uličnih grafita kraj Marselja (FOTO)
Copyright Profimedia/Printscreen/NewsNAtion

Zajednička istraga španske policije i američkog FBI još uvek nije donela rezultate u slučaju nestanka "srpske snajke" Ane Marije Knežević (40) u Španiji. Pomaka nema, ali se pojavljuju informacije koje se povezuju sa samim činom njenog nestanka u noći 3. februara.

Na površinu su isplivali podaci da je Kolumbijka sa državljanstvom SAD neposredno pre nestanka boravila u Francuskoj. Sa drugaricom je posetila Le Peiner kraj Marselja, prestonicu uličnih grafita. Sada se postavlja pitanje da li je otmičar neko koga je upoznala u Francuskoj, jer su sve sigurnosne kamere u zgradi u kojoj je "srpska snajka" iznajmila stan onesposobljene upravo auto-lakom.

Profimedia/Printscreen/NewsNAtion
Le Peiner, prestonica umetnosti uličnih grafita

 

Zasada, sve je u domenu nagađanja, dok istraga ne proveri prodavnice oko Aninog stana da bi se ustanovilo ko je kupovao auto-lakove. Ostale su, u međuvremenu, samo činjenice koje već nedeljama nisu dopunjene niti proširene.

Beograđanin David i njegova supruga Ana bili su u procesu razvoda braka u kom su bili 13 godina. Ona je zbog toga u decembru 2023. otputovala u Madrid. Poslednji put je viđena 2. februara uveče.

Trebalo je 16. marta da budem u Madridu

Da je Ana Knežević okrenula novi list u svom životu posle razvoda i da je planirala da nastavi posao u Madridu, svedoči i njen prijatelj.

- Planirali smo da u martu odem kod nje u Madrid. Naš plan je bio da ostanem kod nje mesec dana počevši od 16. marta. Rekla mi je da želi da dođem u Madrid kako bismoorganizovali neke radionice za žene - objasnio je njen prijatelj Manul.

U veče nestanka, pola sata pošto je Ana završila razgovor sa prijateljicom, ispred zgrade u luksuznom delu Madrida gde je iznajmila stan snimljena je nepoznata osoba kako ulazi u njenu zgradu. Ona je crnim sprejom obojila sigurnosne kamere u zgradi.

Printscreen/ NewsNAtion
Ana i David Knežević

Kneževići su živeli na Floridi, gde su stvorili pravu imperiju. Imali su uspešnu IT kompaniju, a njihovi godišnji prihodi merili su se milionima dolara. U vlasništvu supružnika bile su i brojne nekretnine na Floridi. Od katoličkog Božića 2023. pa u narednih 20 dana prodali su kuće i apartmane u vrednosti od 4,11 miliona dolara. Deo nekretnina na Floridi još se prodaje.

U međuvremenu je otkriveno da je David 2018. godine dobijao ozbiljne pretnje smrću od dvojice muškaraca, zbog čega im je sud uveo zabranu prilaska Beograđaninu.

Kasnije, tokom 2023, Kneževiće je dva puta tužila banka zbog neplaćanja hipoteke. Vrednost obe hipoteke bila je 834.000 dolara.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike