Oglasio se advokat Beograđanina: David je Špancima dao sve o Ani, ne zna ništa o nestanku

20.02.2024

09:45

0

David Knežević intezivno pomaže u istrazi o nestanku Ane u Španiji

Oglasio se advokat Beograđanina: David je Špancima dao sve o Ani, ne zna ništa o nestanku
Copyright Printscreen/ NewsNAtion

Beograđanin David Knežević razgovarao je sa policijom u Španiji nekoliko puta, a njegov advokat je u kontaktu sa FBI, a sve zbog potrage za Anom (40), nestalom 3. februara u Madridu. Srbin je španskoj policiji dao brojne informacije o Ani, poput one o kreditnim karticama, ponudio je i da angažuje advokata u Španiji i učini sve što bi moglo da pomogne vlastima da pronađu Anu.

Ovim je Ken Padovic, advokat Beograđanina, potvrdio pisanje 24sedam da se Anin bivši suprug, koji je sa njom u brakorazvodnoj parnici, priključio istrazi.

- David nije nestao i sada živi u Srbiji, a njegova supruga Ana, sa kojom se pre više meseci rastao, otišla je za Španiju, gde je i nestala. Moj klijent nema ni prijatelje ni rođake u Španiji, niti tamo poseduje bilo kakve nekretnine. Ne govori španski jezik. Tako da, ako se od njega očekuje da iznenada odleti u zemlju u kojoj nije bio i da tamo nešto pokuša da uradi ne zvuči baš produktivno - rekao je advokat.

Advokat je pokušao da objasni zašto David nije lično otputovao u Španiju da se uključi u potragu za Anom.

Poruke sa dvojicom muškaraca

Ana Knežević je uoči nestanka počela da koristi aplikaciju za pronalaženje partnera. Inspektori su pronašli najmanje dvojicu muškaraca sa kojima se dopisivala pre nego što je poslednji put viđena ispred vrata svog iznajmljenog stana.

- To je veoma lična stvar. Njih dvoje su bili razdvojeni već gotovo četiri meseca, zajedno su radili na tome da prodaju zajedničku imovinu. Ne postoji loš razvod, razvod samo iziskuje advokate i to je legalan proces, ali oni nisu ni unajmili advokate. Štaviše, pregovarali su o tome da uzmu jednog advokata koji bi se pobrinuo za razvod - tvrdi Padovic.

Padovic navodi da je David "veoma zabrinut zbog Aninog nestanka".

- Ovaj lažni narativ da je njihov razvod bio težak doveo je do toga da smo morali da se oglasimo i objasnimo da ništa od toga nije istina. Ovo je tragična situacija i nadamo se da će Anu što pre naći. Moj klijent nema nikakve veze sa njenim nestankom i nisu čak ni bili u istoj zemlji - rekao je advokat.

Srbinov advokat je dodao da je David njemu objasnio da su on i Ana odlučili da se razvedu jer im više nije išlo.

- Bili su u braku gotovo 13 godina, vodili su veoma uspešan posao i uspešni su finansijski. Prilikom svakog razvoda treba da razdelite imovinu. Oni su u dogovoru odlučili da prodaju zajedničku imovinu, i u pitanju je bila zajednička odluka - rekao je advokat.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike