Šok detalj o nestanku srpske snaje: Milioni u igri, potraga u strahu zbog ključne stvari (FOTO)

20.02.2024

14:05

0

Autor: 24sedam

O nestaloj Ani Knežević istraga nije dobila nijednu dojavu

Šok detalj o nestanku srpske snaje: Milioni u igri, potraga u strahu zbog ključne stvari (FOTO)
Copyright Printscreen/WPLGLocal10

Operativci, koji rade na istrazi o nestanku srpske snaje Ane Knežević (40), do sada nisu dobila nijednu dojavu/prijavu o njoj. Zato su i članovi španski Udruženja za nestala lica SOS i Nacionalnog centra za nestala lica (CNDES) - očajni.

- Naša organizacija je navikla da prima pozive i informacije o nestalim osobama u Španiji.

Zanimljivo je da u Aninom slučaju, o kom je direktno kroz poruke obavešteno oko tri miliona ljudi, nismo dobili nijedan poziv - objašnjava predsednik Udruženja za nestale osobe SOS Hoakin Amils.

Printscreen/FAcebook
David i Ana na štandu svoje IT firme

On je zato i izrazio zabrinutost. 

- Za 14 godina radnog staža jedva da smo se suočili sa činjenicom da o nestaloj osobi nismo dobili nijednu informaciju. Možda je bilo nekoliko sličnih slučajeva koji se nisu dobro završili - naveo je Amils.

Ana Knežević (40) poslednji put je viđena pre 17 dana - 3. oktobra u madridskoj četvrti Salamanka gde je u decembru 2023. godine iznajmila stan. U Madrid je došla tražeći predah od složenog procesa razvoda koji joj je izazvao depresiju.

Uveče 3. februara poslednji put se javila porukom drugarici. Onda je oko 22 sata muškarac, maskiran kacigom za motocikliste, sprejom išarao nadzorne kamere zgrade.

Tanjug/Sanna Rameau via AP
Uništena kamera u zgradi gde je bio stan srpske snaje

U međuvremenu, njen i dalje zakoniti suprug David Knežević iz Beograda razgovarao je sa policijom u Španiji nekoliko puta, a njegov advokat je u kontaktu sa FBI. On se, navodno, trenutno nalazi u Srbiji.

Ana i David Knežević su živeli na Floridi i stvorili su pravu imperiju. Imali su uspešnu IT kompaniju, a njihovi godišnji prihodi merili su se milionima dolara. U vlasništvu supružnika bile su i brojne nekretnine na Floridi. Od katoličkog Božića 2023. pa u narednih 20 dana prodali su kuće i apartmane u vrednosti od 4,11 miliona dolara. Deo nekretnina na Floridi još se prodaje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike