Rešena misterija o Lavu: Pogrebnici preuzeli telo oca-monstruma iz Petrovaradina

08.03.2024

11:10

0

Roditelji poslali pogrebnike po telo Lava Petrovića Suvajdžića

Rešena misterija o Lavu: Pogrebnici preuzeli telo oca-monstruma iz Petrovaradina
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Telo Lava Petrovića Suvajdžića (25), koji je sa suprugom Martinom (23) otrovao dvojicu sinova da bi potom zajedno skočili u smrt, danas je preuzeto sa Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu i transportovano za Beograd, saznaju "Novosti".

Po telo su došli i preuzeli ga iz jednog pogrebnog preduzeća. Roditelji, nisu dolazili u Novi Sad, ali su dali saglasnost tom preduzeću da preuzmu i dovezu telo njihovog sina u Beograd. Na kom groblju i kada će biti sahranjen još nije poznato.

Za tela koja ne preuzmu najbliži što je pretilo da se dogodi u slučaju Lava, a kako su objasnili za 24sedam iz JKP "Pogrebne usluge", sahranu bi organizovalo ovo preduzeće. 

- Sahranjivanje osoba čiji srodnici, odnosno lica koja su u obavezi da ih izdržavaju, ne postoje, odbiju ili nisu u mogućnosti da obezbede sahranjivanje, regulisano je Zakonom o sahranjivanju i grobljima. Ovaj zakon propisuje da troškove sahranjivanja snosi opština na čijoj teritoriji je preminuli imao poslednje prebivalište. Ako se poslednje prebivalište preminule osobe ne može utvrditi, troškove snosi opština na čijoj teritoriji je preminuo - naveli su oni. 

Lav  i njegova supruga Martina P.S. (23) su prošlog petka izvršili samoubistvo skokom sa solitera u Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, a dan kasnije, u subotu popodne u kući u Petrovaradinu u kojoj su živeli kapo podstanari, pronađena su beživotna tela njihovih sinova starih jednu i tri i po godine. Na telima mališana nije bilo vidljivih povreda i krvi, a sumnja je pala na roditelje da se pre smrtonosnog skoka sa 17. sprata, usmrtili svoju decu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike