Zla kob samoubistava: I Martinin rođak presudi sebi (FOTO/VIDEO)

05.03.2024

09:27

0

Martina P.S. prekinula svaki kontakt sa porodicom 2020.

Zla kob samoubistava: I Martinin rođak presudi sebi (FOTO/VIDEO)
Copyright Tanjug

Martina P. S. (23), koja je sa suprugom Lavom P. S. (25) u petak ubila njihove sinove od tri i jedne godine, a onda sa mužem skočila sa 17. sprata u Novom Sadu, prekinula je sve kontakte s porodicom posle udaje!

Prijatelji porodice iz Bačkog Petrovca, odakle je Martina rodom, kažu da je kao mlađa bila jako privržena porodici, ali da se poslednjih godina nije čula sa roditeljima.

- Njena majka je divna žena, ali povučena. Retko kada govori o porodici i privatnim stvarima, a s ćerkom se baš dugo nije čula, niti je znala šta se dešava s njom - kazala je za Kurir prijateljica Martinine majke.

Printscreen/Društvene mreže
Martina sa roditeljima

 

Dodaje i da ne zna da li je između Martine i njene majke bila neka svađa i šta se tačno desilo.

- Ona nam nikada to nije rekla. Znam da Martinina majka ima još dece i da se divno brine o njima. Znam i da su imali još jednu porodičnu tragediju, kada se ubio rođak, moguće da je to negativno uticalo na nju i da se zbog toga povukla u sebe... - rekla je poznanica.

Porodica je znala da su Martina i Lav dobili jedno dete, ali ne i da je ponovo zatrudnela i rodila im drugo unuče!

- Martina je poslednji put u porodičnom domu bila 2020. godine. Tada ništa nije ukazivalo da će prekinuti kontakte s najmilijima, a kamoli da će se ovakva tragedija dogoditi - pričaju meštani.

Policija pokušava da otkrije motiva tragedije, a zasad sve ukazuje na to da su u pitanju ritualna ubistva i samoubistva i da je u sve uključena sekta kojoj su Lav i Martina bili privrženi.

Njih dvoje su u petak u kući u kojoj su živeli na Petrovaradinu ubili sinove, a onda su otišli na najviši soliter u Novom Sadu i skočili zajedno u smrt. Kod supružnika nisu nađena lična dokumenta, pa je identifikacija bila otežana, a kada su inspektori utvrdili njihov identitet, u subotu su otišli na adresu na kojoj su stanovali. Nažalost, tamo su zatekli tela dvojice dečaka, za koje se pretpostavlja da su otrovani, budući da je policija u dvorištu našla kesicu fungicida, sredstva za zaštitu biljaka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kuriri

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike