Policija istražuje još jednu mogućnost: Evo kako je izgledao život mladog bračnog para koji je ubio decu, pa sebe!

05.03.2024

07:30

0

Pored toga što se proverava da li su bili članovi neke sekte, zbog motiva pronađenih u dnevnoj sobi kuće u kojoj su živeli, istražitelji imaju još jedan pravac istrage

Policija istražuje još jednu mogućnost: Evo kako je izgledao život mladog bračnog para koji je ubio decu, pa sebe!
Ilustracija - Copyright Printscreen 192.rs

U Novi Sad su stigli istražitelji iz Beograda kako bi pomogli u razrešenju motiva i povoda za nezapamćenu tragediju u kojoj su, kako se sumnja, Martina P. S. (23) i Lav P. S (25) ubili svoje dvoje male dece, a potom izvršili samoubistvo skokom sa 17. sprata zgrade u Novom Sadu.

Kako se nezvanično saznaje, Martina i Lav ni sa kim nisu kontaktirali, pa čak ni sa svojim porodicama otkako su se doselili u Novi Sad.

- Živeli su pod kirijom, u jako skromnim uslovima, a i njihova materijalna situacija je bila baš skromna. Nisu imali kontakt ni sa komšijama, a kada su pronađeni pošto su se bacili sa solitera, nisu imali dokumenta kod sebe - kaže izvor.

Pored toga što se proverava da li su bili članovi sekte, zbog motiva pronađenih u dnevnoj sobi kuće u kojoj su živeli, istražitelji imaju još jedan pravac istrage.

- Proverava se i da li su nekome dugovali novac. Sve je u domenu nagađanja zašto su to uradili - kaže izvor upoznat sa istragom.

U kući roditelja majke muk

U rodnom gradu Martine P. S. (23), ispred kuće njenih roditelja vlada muk. Roletne su spuštene, a iz kuće se čuju glasovi. Međutim, niko ne želi da otvori vrata.

- Kada su policajci identifikovali tela Martine i Lava, oni su o tome obavestili Martinine majku i oca, koji su tu vest primili poprilično ravnodušno - kaže izvor.

Kako navodi izvor, Martinini roditelji su u policiji rekli da nemaju uopšte kontakt sa ćerkom.

- Njeni roditelji nisu ni znali da su dobili još jednog unuka - kaže izvor.

Kako se saznaje, Martina i Lav su se venčali pre četiri godine, i iste godine dobili prvog sina. Nakon toga, odselili su se za Novi Sad.

Skočili sa solitera

Podsetimo, mladi bračni par, Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25), izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt. Prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Ovaj bračni par je živeo na Petrovaradinu.

Juče je otkriveno da su oni, pre nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu decu.

Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.

Komšije ovog para su ispričale da su čuli da je M. P. S. Slovakinja, a da je L. P. S. iz Vranja.

U kući u kojoj je živeo bračni par sa decom pronađeni su egipatski simboli na zidovima, a sumnja se da su mladić i devojka bili pripadnici sekte, piše Blic.

Sektolog Dimitrije Pastuović rekao je da se sumnja da se u ovom slučaju radi o jednoj vrsti satanizma koja je povezana sa egipatskom magijom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike