Decu otrovali pesticidom za vinovu lozu, a oni skočili sa solitera u Novom Sadu: Da li je do užasa dovela satanistička sekta?

04.03.2024

11:11

0

Lav P. S. (25) i Martina P. S. (23), po svemu sudeći, bili su u sekti - nosili crno, imali crne zidove i egipatske simbole

Decu otrovali pesticidom za vinovu lozu, a oni skočili sa solitera u Novom Sadu: Da li je do užasa dovela satanistička sekta?
Ilustracija - Copyright Printscreen 192.rs

Mladi supružnici iz Novog Sada Lav P. S. (25) i Martina P. S. (23), kako se sumnja, otrovali su decu pesticidom za vinovu lozu u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu u kojoj su stanovali. U dvorištu te kuće pronađena je prazna kesa otrova. Oni su, potom, otišli u Novi Sad i, držeći se za ruke, skočili u smrt sa vrha solitera u Bulevaru cara Lazara.

U dvorištu je pronađena kesica fungicida koja je može da se nađe u slobodnoj prodaji i nije skupa. Obično se koristi za vinovu lozu, ali i za zaštitu i drugih biljaka.

Na telima dece nije bilo tragova nasilja, nije bilo krvi, ali se sumnja da su roditelji dečacima od jednu i tri godine, hranu pomešali sa otrovom, dali im da pojedu, sačekali da deluje, prekrili tela čaršavom, zaključali kuću i otišli da se ubiju.

Motivi stravične tragedije za sada nisu poznati, ali je dosadašnja istraga pokazala da su Lav i Martina, po svemu sudeći, bili u sekti i to satanističkoj. Mediji pominju "Deveti krug Sotone", ali će to potvrditi ili demantovati dalja istraga.

Ono što se nezvanično zna jeste da su u kući u kojoj su u dnevnoj sobi nađena tela dece pokrivena čaršavom, zidovi bili okrečen u crno, a na njima su se videli simboli egipatskog zagrobnog života, sotone i odvajanja, što ukazuje na to da je reč o ritualnom ubistvu, a onda i samoubistvu.

U kući je promađena i garderoba para po kojoj je jasno da su nosili uglavnom stvari u crnoj boji. Kuća im je stalno bila zamračena, roletne spuštene, a tako je bilo i kada su tela dece pronađena. Sa komšijama su slabo kontaktirali, tako da oni o njima gotovo ništa ne znaju.

Policija je Iz kuće odnela i i računare, kao i mobilni telefoni roditelja. Utvrdiće se sa kim su komunicirali, šta su pretraživali na internetu, kao i šta konkretno znače svi ti simboli kojima su, po svemu sudeći, bili opčinjeni.

Majka je, kako kažu, šetala dečake ulicom, imali su loknice, vozili bicikliće. Ona je bila prelepa, plava kosa, mršava, a kad je bila trudna stomak se jedva i video.

U prilog tezi o uticaju sekte ide i činjenjica da su deci dali mitološka imena Aros i Ehos i da sve što je pronađeno ukazuje na to da su apsolutno verovali u zagrobni život. Lav P. S.. i njegova supruga nisu imali društvene mreže, a on se navodno bavio i pisanjem tekstova za jedan rok i metal bend pre nekoliko godina.

Sumnja se takođe i da su koristili drogu, a to bi takođe trebalo da potvrdi ili demantuje dalja istraga.

U petak uveče, da podsetimo, Lav i Martina su, držeći se za ruke, skočili sa 17. sprata solitera u Novom Sadu i, kako se sumnja, prethodno ubili svoju decu, a do detalja su isplanirali sve.

Nisu stanovali u toj zgradi. Na kamerama se vidi da su prvo išli liftom do 16. sprata, a zatim peške do tog krova, a sa sobom su imali alat kojim su razbili to debelo, duplo staklo kako bi izašli na krov.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike