Tvrdi da ne zna ko je kriv za masakr: Sramna odbrana oca dečaka ubice iz "Ribnikara", na jedno pitanje zaćutao

01.03.2024

13:55

0

Na jučerašnjem ročištu je Vladimir Kecmanović iznosio odbranu, a danas su mu pitanja postavljali tužioci

Tvrdi da ne zna ko je kriv za masakr: Sramna odbrana oca dečaka ubice iz "Ribnikara", na jedno pitanje zaćutao
Vladimir Kecmanović i Kosta - Copyright Printscreen/Youtube/doctor's office/24sedam

Na današnjem suđenju Vladimiru i Miljani Kecmanović, roditeljima dečaka ubice koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" počinio masovno ubistvo, napravljena je pauza u trajanju od deset minuta kako bi se roditelji žrtava umirili, saznaje nezvanično "Blic".

Prema nezvaničnim saznanjima, na jučerašnjem ročištu je Vladimir Kecmanović iznosio odbranu, a danas su mu pitanja postavljali tužioci.

 

Navodno, tokom odgovaranja na pitanja, Vladimir je menjao raspoloženje, a kada je upitan ko je kriv za masakr u "Ribnikaru", on nije odgovorio.

Izvor "Blica" tvrdi da je Kecmanović ćutao na pitanje glavnog javnog tužioca ko je odgovoran, a kada mu je pitanje ponovljeno, kratko je odgovorio: "Ne znam".

- Nije čak ni izgovorio ime svog sina, iako dobro zna da je trinaestogodišnjak počinio jeziv zločin - kaže izvor "Blica".

Podsetimo, "Blic" je objavio da je pitanja Vladimiru Kecmanoviću postavljao glavni javni tužilac, Nenad Stefanović.

- Postavljeno mu je više od 200 pitanja - rekao je izvor.

Majka nije ni pogledala roditelje žrtava

Prema našim saznanjima, Miljana Kecmanović je ostala sama ispred sudnice, dok su za to vreme roditelji žrtava bili uz svoje advokate.

Tanjug/Sava Radovanović
 

Podsetimo, na početku ročišta, majka dečaka ubice je stala na sred hodnika ispred sudnice i ne osvrće se na to što su oko nje roditelji dece koju je ubio njen sin.

Prekinuto suđenje

Jučerašnje ročište je prekinuo postupajući sudija i to zbog dužine trajanja, a danas će ponovo pred Višim sudom otac dečaka ubice nastaviti da odgovara na pitanja tužilaštva.

Za danas je predviđeno i da odbranu iznese Miljana Kecmanović, majka dečaka ubice.

Vladimir započeo iznošenje odbrane

Vladimir Kecmanović, otac dečaka ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar", na jučerašnjem suđenju po optužbi da je sina učio da puca iz pištolja i učinio mu lako dostupnim oružje kojim je izvršio masakr izneo je sramnu odbranu, sve vreme govoreći da "ne može da prihvati da neko njega smatra odgovornim za ono što se dogodilo 3. maja!?".

Na jučerašnjem suđenju Vladimir Kecmanović iznosio je svoju odbranu, nakon čega mu je Nenad Stefanović, glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, postavljao pitanja.

Kako saznaje "Blic", Kecmanović je na početku ročišta izjavio porodicama ubijene dece saučešće, a potom je nastavio da objašnjava kako je on preduzeo sve da obezbedi oružje, čak i više od onoga što je propisano zakonom!?

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike