"Škaljarca" ubio drug iz klana: Odmotava se klupko zločina, oglasio se i MUP

27.02.2024

12:05

0

Autor: 24sedam

Pritvoren D. I. (28) iz "škaljarskog klana"

"Škaljarca" ubio drug iz klana: Odmotava se klupko zločina, oglasio se i MUP
Copyright Profimedia/Facebook

Barska policija uhapsila je D.I. (28) iz Bara, koji se dovodi u vezu sa "škaljarskim klanom", pod sumnjom da je umešan u likvidaciju sugrađanina i člana iste grupe Edmonda Mustafe (29).

Baraninu su lisice stavljene na ruke nekoliko sati nakon zločina ubistva, koje se dogodilo jutros u 9.10 sati u Ulici Popa Dukljanina, u centru Bara, i to u blizini stana gde je živeo Mustafa. 

Mustafa je sa sestrom prilazio parkiranom automobilu. Ubica im je u tom trenutku prišao s leđa, i sa udaljenosti od 10 metara ispalio smrtonosne hice. Sa mesta zločina pobegao je na motoru.

Uprava policije je saopštila da se pucnjava dogodila jutros u 9.10 sati.

- Policijski službenici Regionalnog centra bezbednosti "Jug" u koordinaciji i saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala preduzimaju opsežne mere i radnje u cilju identifikacije, lociranja i lišenja slobode izvršioca krivičnog dela ili više njih. Po prijavi događaja, odmah je uspostavljena blokada grada, te policija preduzima opsežne operativno taktiče i tehničke mere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti i rasvetljavanja ovog događaja. U merama prvog zahvata, u službene prostorije policije dovedeno je jedno lice čiji je identitet poznat službenicima Uprave policije, a u odnosu na koje se vrše detaljne provere zbog sumnje da je povezan ili se može dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog dela - navodi se u saopštenju.

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su, kako se navodi, sve raspoložive resurse stavili na raspolaganje Regionalnom centru bezbednosti "Jug" u smislu ljudskih resursa i tehničke opreme u cilju sprovođenja izviđajnih mera i radnji u pravcu dokazivanja i rasvetljavanja ovog krivičnog dela.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike