Ubistvo "škaljarca" snimilo 10 kamera: Mesto likvidacije Baranina pokriveno video-nadzorom

27.02.2024

10:43

0

Autor: 24sedam

"Škaljarac" ubijen u ulici u kojoj je postavljeno više od 10 sigurnosnih kamera

Ubistvo "škaljarca" snimilo 10 kamera: Mesto likvidacije Baranina pokriveno video-nadzorom
Copyright Printscreen/Facebook

"Škaljarac" Edmond Mustafa ubijen je jutros na 200 metara od zgrade barske policije, u ulici koja je pokrivena sa više od 10 sigurnosnih kamera.

Policija sumnja da su upravo te kamere snimile ubicu, jer u ovoj ulici ima mnoštvo banaka i svaka od njih ima svoj nadzor.

Mustafa je ubijen pred sestrom i to u 9.20. Njih dvoje su prilazili automobilu kada im se s leđa prišunjao napadač na deset metara i ispalio hice. Posle pucnjave, napadač je pobegao na motoru. Sestra je vrištala i pozivala u pomoć, a policija je blokirala centar Bara.

Za Mustafu se poslednji put čulo posle objavljivanja prepiski na "Skaj" aplikaciji između vođe "kavčana" Radoja Zvicera i ostalih članova klana, a na vezi je bio i Darko Šarić.

Petar Lazović, glavni Zvicerov policajac, oteo je 1. avgusta 2020. godine "Kožarevog vojnika" Mustafu kome je ispričao da su ubistvo Alana Kožara na Krfu "namestili" upravo njegovi saradnici iz klana. Lazović je otkrio da su u pitanju bili sada ubijeni Milić Minja Šaković i Risto Mijanović. Visokopozicionirani pripadnici "škaljarskog klana" Baranin Alan Kožar (43) i Užičanin Damir Hadžić (45) ubijeni su na Krfu 2020. godine, 23. jula.

Naravno, Mustafa je celu ovu priču demantovao.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike