Poznat ubica "škaljarca"! Priveden umešani u ubistvo Mustafe

27.02.2024

10:52

0

Autor: 24sedam

Barska policija zna ko je pucao u Edmonda Mustafu

Poznat ubica "škaljarca"! Priveden umešani u ubistvo Mustafe
Ilustracija - Copyright Printscreen/YouTube/Archon

Barska policija je zbog ubistva "škaljarca" Edmonda Mustafe privela jednu mušku osobu. Istražitelji za sada, utvrđuju da li privedeni ima veze ima sa ubistvom, koje se dogodilo jutros oko 9.20 sati u centru Bara.

Inspektorima je, navodno, poznat i identitet ubice ovog bliskog saradnika visokopozicioniranog "škaljarca" Alana Kožara, likvidiranog na Krfu 23. jula 2020. godine.

"Škaljarac" Mustafa ubijen je jutros na 200 metara od zgrade barske policije, u ulici koja je gotovo pokrivena sa više od 10 sigurnosnih kamera. Policija sumnja da su upravo te kamere usnimile ubicu jer u ovoj ulici ima mnoštvo banaka i svaka od njih ima svoj nadzor.

Mustafa je ubijen pred sestrom, dok su prilazili automobilu. Ubica im je prišao s leđa, prišunjao nse na deset metara, i ispalio hice. Posle pucnjave, napadač je pobegao na motoru. Sestra je vrištala i pozivala u pomoć, a poolicija je blokirala centar Bara.

Za Mustafu se poslednji put čulo posle objavljivanja prepiski na "Skaj" aplikaciji između vođe "kavčana" Radoja Zvicera i ostalih članova klana, a na vezi je bio i Darko Šarić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike