Ovo je "škaljarac" ubijen u Baru: Otet, mučen, kleo su u šefa Alana Kožara (FOTO)

27.02.2024

10:11

0

Autor: 24sedam

Baranin poslednji put pominjan zbog otmice u režiji "kavčana"

Ovo je "škaljarac" ubijen u Baru: Otet, mučen, kleo su u šefa Alana Kožara (FOTO)
Ilustracija - Copyright Tanjug/ MEDIA BIRO

Edmond Mustafa, blizak "škaljarskom klanu", ubijen je jutros u centru Bara. Na njega je oko 9.20 sati pucao nepoznati napadač, koji je pobegao motorom. 

Za Mustafu se poslednji put čulo posle objavljivanja prepiski na "Skaj" aplikaciji između vođe "kavčana" Radoja Zvicera i ostalih članova klana, a na vezi je bio i Darko Šarić.

Printscreen/Facebook
Ubijeni Edmond Mustafa

Petar Lazović, glavni Zvicerov policajac, oteo je 1. avgusta 2020. godine "Kožarevog vojnika" Mustafu kome je ispričao da su ubistvo Alana Kožara na Krfu "namestili" upravo njegovi sradnici iz klana! Lazović je otkrio da su u pitanju bili, sada ubijeni, Milić Minja Šaković i Risto Mijanović.
Mustafu su, kako navode podgoričke Vijesti, držali u "Citi kvartu" i sve vreme održavali komunikaciju sa Šarićem koji je u to vreme u zatvoru u Beogradu.

- Jesi čuo za Kožarevog vojnika Edmonda Mustafu iz Bara... Sinoć smo ga Ljubo i ja oteli u Baru, i doveli u PG štek stan, čuvaju ga momci naši... Rekao nam je za sedam-osam ubistava ko je počinio - raportira policajac Šariću i dodaje:

- Niko ne zna da smo ga oteli, ali procijenili smo da je bolje da nam ih išpija. Pod našom kontrolom je. Ispričao je za osam ubistava. Dali mu našu kriptu, jer njegovu ne smije da koristi. Sad je kod nas trenutno - objašnjava Lazović.

Niko me nije mučio i oteo

Edmond Mustafa, koji u policijskoj evidenciji slovi za osobu blisku škaljarskom klanu, demantovao je navode dnevnika "Vijesti" da ga je otela i mučila policija. On je u saopštenju za medije poručio da je spreman da ode na poligraf da bi dokazao da je laž da je držan i mučen u stanu u Podgorici.

 

Šariću tada prenosi da je u stanu sa Mustafom i da je taj Baranin tražio da mu kažu ko je izdao Alana Kožara.

YouTube
Alan kožar ubijen na Krfu

- Kožar mu je sve bio. Kaže dajte mi ko je izdao Alana. Ja rekoh Minja Šaković i Risto Mijanović... Ja sam sa Komitom i Ljubom dogovarao, i ja i Ljubo se dogovaramo ako ne ispoštuje da ga povedemo da pliva za vazda - napisao je Lazović.

Visokopozicionirani "škaljarci" Baranin Alan Kožar (43) i Užičanin Damir Hadžić (45) ubijeni su na Krfu 23. jula 2020. godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike