Pokušaj ubistva u Vlasotincu: Muškarca izbo po grudima, pa uhapšen!

02.02.2024

12:55

0

Autor: Mi. S.

M. G. (34) osumnjičen je za ubistvo u pokušaju vršnjaka

Pokušaj ubistva u Vlasotincu: Muškarca izbo po grudima, pa uhapšen!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Profimedia

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vlasotincu uhapsili su M. G. (34) iz okoline Vlasotinca, zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

On se sumnjiči da je rano jutros u Vlasotincu, nakon kraće rasprave, oštrim predmetom naneo nekoliko ubodnih rana u grudni koš tridesetčetvorogodišnjem muškarcu.

Povređeni muškarac zbrinut je u Opštoj bolnici u Leskovcu.

Osumnjičenom je, po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Povređeni mladić je trenutno u stabilnom stanju i nije životno ugrožen.

- Primljen je sa ubodnom ranom i rasekotinom, od šest do sedam centimetara, na levoj strani grudnog koša ka pazušnoj jami i sa povredom leve šake na kojoj ima rasekotinu dugu tri centimetra. U Urgetnom centru je izvršena dijagnostika, a pacijent je smešten na Odeljenje hirurgije – kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor leskovačke Opšte bolnice.

Pacijent je u ovu bolnicu stigao vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja u Vlasotincu. Svestan je i komunikativan, a lekari prate njegovo stanje od kojeg zavisi hoće li ostati na lečenju u bolnici u Leskovcu ili će, ukoliko za tim bude bilo potrebe, biti transportovan u višu zdravstvenu ustanovu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike