Izbo dvoje, pa prebio devojku: Uhapšen akter obračuna u Kragujevcu, "pao" i saučesnik

21.01.2024

23:07

0

Autor: Mi. S.

M. V. je osumnjičen za pokušaj ubistva, laku povredu i nasilničko ponašanje, a N. G. za pomoć počiniocu posle krivičnog dela

Izbo dvoje, pa prebio devojku: Uhapšen akter obračuna u Kragujevcu, "pao" i saučesnik
Ilustracija - Copyright Foto:24sedam/ Goran Sivački

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, identifikovali su i uhapsili M. V. (21) iz ovog grada, zbog sumnje da je počinio krivična dela ubistvo u pokušaju, laka telesna povreda i nasilničko ponašanje. Uhapšen je i N. G. (33) iz Kragujevca, zbog pomaganja učiniocu nakon  krivičnog dela.

M. V. je, kako se sumnja, danas u ranim jutarnjim satima, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Kragujevcu, oštrim predmetom naneo teške telesne povrede opasne po život tridesetosmogodišnjem muškarcu iz Kragujevca, kao i laku telesnu povredu tridesettrogodišnjoj Kragujevčanki, dok je fizički napao i dvadesetsedmogodišnju devojku kojoj je naneo lake telesne povrede.

N. G. se sumnjiči da je osumnjičenom M. V. pomagao da se sakrije u iznajmljenom stanu, na području Kragujevca.

Policija je utvrdila da je i oštećeni tridesetosmogodišnji muškarac, oštrim predmetom naneo teške telesne povrede tridesetdevetogodišnjem muškarcu iz Kragujevca, pa se tereti da je, kako se sumnja, učinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Osumnjičenima M. V. i N. G. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike