Završena obdukcija mladog radnika "Trajala": Nikoli nije bilo spasa (VIDEO)

18.01.2024

12:26

0

Preteške povrede uzrok smrti Nikole Raškovića (18)

Završena obdukcija mladog radnika "Trajala": Nikoli nije bilo spasa (VIDEO)
Copyright Društvene mreže

Smrt Nikole Raškovića (18), radnika "Trajala" u Kruševcu, gde se 16. januara dogodila teška nesreća, bila je trenutna, pokazali su preliminarni rezultati obdukcije.

- Povrede su bile preteške, a smrt momentalna i u direktnoj uzročno-posledičnoj vezi sa eksplozijom u pogonu - navodi izvor "Novosti"

Porodica nastradalog mladića priprema se za sahranu, koja će biti u rodnom Konjuhu. Roditelji Vesna i Dejan Rašković su neutešni. Kako su posvedočili u svojoj ispovesti za medije, ne znaju kako će dalje bez Nikole.

Stariji brat Lazar takođe je neutešan. I on je, poput Nikole, vredan - radi na benziskoj pumpi, a talentovan je u sviranju i pevanju. Sve do 16. januara, kada je fabrikom odjeknula strašna detonacija, u domu Raškovićevih čula se samo vesela pesma.

- Svako veče spremala sam mu sobu i večeru kada je radio drugu smenu - posvedočila je za "Novosti" baka Nikolina Rašković. - Ispričali bismo se... Hteo je da radi u tom pogonu, jer je veća plata. Ne možemo sebi da dođemo, kao da se to ne dešava…

Kruševac se moli za brzo ozdravljenje troje povređenih radnika Dušana J. (26), Borisa T. (38) i Marka M. (38), koji se leče na Odeljenju hirurgije kruševačke bolnice, i radnice, mlade devojke Sare C. (20), hospitalizovane na VMA.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike