Milica nije videla bombaše: Saslušana ćerka Dragoslava Kosmajca u istrazi protiv Duce i Džesike

11.01.2024

15:32

0

Autor: Mi. S.

Milica je izjavila da je čula detonaciju kada je bačena druga eksplozivna naprava, ali da nije videla ko je bacio bombe

Milica nije videla bombaše: Saslušana ćerka Dragoslava Kosmajca u istrazi protiv Duce i Džesike
Porodica Dragoslava Kosmajca - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ćerka preminulog biznismena Dragoslava Kosmajca saslušana je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u istrazi koja se vodi protiv Dušana Krstića, poznatog kao Duca sa Olimpa i njegove supruge Džesike.

Milica je izjavila da je čula detonaciju kada je bačena druga eksplozivna naprava, ali da nije videla ko je bacio bombe u dvorište njihove kuće.

24sedam/Katarina Mihajlović
Uviđaj ispred kuće Dragoslava Kosmajca

Sumnja se da su Duca sa Olimpa i njegova supruga Džesika mesecima unazad pratili kretanje Kosmajčeve dece.Kod uhapšenog su pronađene šeme i rute kretanja dece Dragoslava Kosmajca, navedeno je posle hapšenja.

Prema operativnim podacima, sumnja se da je Dušan Krstić prikupljao informacije o tome gde se tačno kreću i gde provode vreme deca pokojnog biznismena. Kako su preneli mediji, Duca sa Olimpa je navodno kao motiv za ove napade naveo osvetu za ubistvo njegovog kuma Gorana Marjanovića zvanog Goksi Bombaš.

On je navodno tvrdio i da zna da je Kosmajac odgovoran za postavljanje eksploziva pod vozilo u kojem su bili njegova žena i deca koja su preživela, kao i da je Kosmajac odgovoran za ubistvo njegovog kuma Gorana Marjanovića, zvanog Goksi bombaš koje se dogodilo 1995. godine.

Printscreen MUP
Hapšenje Dušana Krstića i njegove supruge Džesike

Na velelepnu vilu Dragoslava Kosmajca, u kojoj danas živi njegova supruga Aleksandra i sin Lazar, 7. novembra je bačena jedna bomba koja nije eksplodirala. Narednog dana je bačena još jedna eksplozivna naprava, koja je eksplodirala u noći između 8. i 9. novembra.

Zatim, 15. novembra je ispred kapije druge kuće, u kojoj živi Milica, ćerka Dragoslava Kosmajca, pronađena ručna bomba.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike