Ko je taj Duca sa Olimpa: Naslednici Kosmajca ispitani o bombašu

05.12.2023

16:20

0

Autor: 24sedam

Deca Dragoslava Kosmajca ne znaju ko je osumnjičeni bombaš

Ko je taj Duca sa Olimpa: Naslednici Kosmajca ispitani o bombašu
Copyright ATAImages/M.M.

Lazar i Milica Kosmajac, sin i ćerka preminulog biznismena Dragoslava Kosmajca saslušani su u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u istrazi protiv Dušana Krstića, poznatog kao Duca sa Olimpa i njegove supruge Džesike.

- Deca su ispričala ko je i kada pronašao bombe bačene na njihove dve kuće, u tri navrata, a istakli su i da ne poznaju osumnjičene - navodi se u sudu.

24sedam/Katarina Mihajlović
Na meti dve kuće na Zvezdari

Krstić i njegova supruga Džesika mesecima su pratili kretanje Kosmajčeve dece. Kod uhapšenog su pronađene šeme i rute kretanja.

Osumnjičeni je sve ovo radio jer je želeo da se osveti za ubistvo njegovog kuma Gorana Marjanovića - Goksija Bombaša, 1995. godine. Tvrdi da je Kosmajac odgovoran za postavljanje eksploziva pod vozilo u kojem su bili njegova žena i deca koja su preživela.

Na vilu Dragoslava Kosmajca na Zvezdari, u kojoj sada živi udovica Aleksandra i sin Lazar, 7. novembra je bačena bomba koja nije eksplodirala. Sutradan su bačene još dve, od kojih je jedna eksplodirala u noći između 8. i 9. novembra.

Napad se nastavio 15. novembra kada je ispred kapije druge kuće na Zvezdari, u kojoj živi Milica, pronađena ručna bomba.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike