Ko je ćerka Dragoslava Kosmajca: Bavila se keteringom i nekretninama, a bivšeg muža joj izrešetali

16.11.2023

19:00

0

Autor: 24sedam

Milica Kosmajac u poslednje vreme radila u porodičnim firmama

Ko je ćerka Dragoslava Kosmajca: Bavila se keteringom i nekretninama, a bivšeg muža joj izrešetali
Porodica Dragoslava Kosmajca - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milica Kosmajac, najstarija ćerka srpskog Al Kaponea, koja je jutros pronašla bombu ispred kuće na Zvedari, i to u drugom napadu na svoju porodicu, bila je supruga Đorđa Zafirovića Zafira. Njen nekadašnji suprug bio je čovek sa impresivnim kriminalnim dosijeom, suparnik "škaljarskog klana", ali i Luke Bojovića, jer mu je, navodno za 30.000 evra, ubio desnu ruku Radeta Rakonjca. 

U brak su bili do kraja 2014, kada je Milica krenula svojim putem. Zafirović je, međutim, ušao u buran život prošaran starletama i pucnjavama, da bi na kraju bio izrešetan u "golfu 6" u Futogu, 26. decembra 2018. Iz zajedničkog braka imaju sina Josifa.

Ćerka Dragoslava Kosmajca se potom uselila u drugu očevu kuću u Milića Rakića na Zvezdari, dok su otac i ostali članovi familije ostali nešto dalje, u velelepnoj vili u Žabljačkoj ulici 15. Milica je bila akter nekoliko afera, ali se posle smrti oca u aprilu 2020. potpuno povukla i posvetila porodičnim poslovima zajedno sa bratom Lazarom, mlađom sestrom Jelenom i majkom Aleksandrom.

Kobna korona

Za života, o Dragoslavu Kosmajcu su govorili da je jedan od vodećih evropskih dilera droge, ali ništa nikada nije dokazano. Iako je vešto kroz život izbegavao dokaze, nije uspeo da prevari koronavirus. U 67. godini, ovaj virus ga je pokosio aprila 2020. 

Milica Kosmajac uglavnom je u poslovnim vodima sa članovima porodice - bratom Lazarom, mlađom sestrom Jelenom i majkom Aleksandrom. Sve firme su joj registrovane na Zvezdari, u Ulice Nikole Grulovića. Počela je 2018. sa keteringom kroz firmu "Obrok home made catering", ali je ubrzo od toga odustala. Prema zabeleškama, imala je promet samo u 2020, i to nepunih 7,5 miliona dinara.

Delimični je vlasnik i u dve porodične firme - "DKL investments" i "BKA 515 real estate", gde je i direktor.

"DKL investments" je firma registrovana za rentiranje nekretnina i u njoj ima 10 odsto vlasništva. Firmi je najuspešnija godina bila 2022, kada je promet bio veći od 44 miliona. Pod istom šifrom delatonosti je i "BKA 515 real estate", u kojoj ima četvrinu vlasništva i gde se nalazi na direktorskoj poziciji. O poslovanju ovog preduzeća nema javno dostupnih podataka.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike