Pravili haos po Sremu: Pljušte kazne za pijane i bahate

15.12.2023

13:13

0

Autor: 24sedam

Policija imala pune ruke posla

Pravili haos po Sremu: Pljušte kazne za pijane i bahate
Copyright MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv 42-godišnjaka, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja, saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.

On je, upravljajući "opelom" sa 2,89 promila alkohola u organizmu na putu Berkasovo-Bikić Do, prešao u suprotnu saobraćajnu traku i udario u "ford" koji mu je dolazio u susret. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, vozač "forda" je lakše povređen.

Saobraćajna policija u Sremskoj Mitrovici odredila je zadržavanje do 24 časa vozaču (68), koji je upravljao "daevuom" sa 2,36 promila alkohola u organizmu udario u parkiranu "tojotu". Protiv njega će biti podneta prekršajna prijava za nasilničku vožnju.

Apel policije

Policija apeluje na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

U Pećincima je zaustavljen 26-godišnjak koji je upravljao "golfom" bez vozačke dozvole. Nakon saslušanja u nadležnom prekršajni sudu, kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 100.000 dinara.

Patrola u Novoj Pazovi zatekla je vozača (18) "golfa" bez vozačke dozvole i pod uticajem kanabisa i amfetamina. Prilikom pregleda, kod njega su nađene tri kesice sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana i poslate na veštačenje, nakon čega će biti podneta odgovarajuća krivična prijava. Vozaču je određeno zadržavanje do 24 časa u kom roku će biti priveden prekršajnom sudiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike