Izazvao udes, pa odbio droga-test: Pune ruke posla za policiju iz Smedereva

04.12.2023

16:38

0

Autor: Mi. S.

Iz saobraćaja isključena i šestorica vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola

Izazvao udes, pa odbio droga-test: Pune ruke posla za policiju iz Smedereva
Ilustracija - Copyright Instagram/MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu u kontroli saobraćaja, tokom vikenda, otkrili su šestoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, jednog koji je odbio da se podvrgne testu na psihoaktivne supstance i jednog koji je vozio bez vozačke dozvole.

Saobraćajne patrole u Smederevu zadržale su tridesetdevetogodišnjeg vozača "mazde“ koji je izazvao saobraćajnu nezgodu, a potom odbio da se testira na narkotike, četrdesetogodišnjeg vozača "renoa“ sa 2,23 promila alkohola, tridesetčetvorogodišnjeg vozača "dačije“ i dvadesetpetogodišnjeg vozača "mercedesa“ sa po 1,6 promila alkohola, kao i tridesetšestogodišnjeg vozača "fijata“ koji je vozio sa 1,68 promila alkohola u organizmu.

Na području Smedereva iz saobraćaja su isključeni i šezdesettrogodišnji vozač džipa "folksvagen“ sa 1,83 promila alkohola i četrdesetčetvorogodišnji vozač "pežoa“ koji je upravljao automobilom bez vozačke dozvole.

Saobraćajni policajci u Velikoj Plani zaustavili su tridesetčetvorogodišnjeg vozača automobila "tojota“ sa 1,42 promila alkohola u organizmu i njemu je određeno zadržavanje.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike