Duca sa Olimpa udario na Kosmajce: Oni su mesecima pratili decu evropskog Al Kaponea (FOTO)

17.11.2023

13:39

0

Autor: 24sedam

Dušan Krstić Duca (59) mesecima pratio ćerku i sina pokojnog Dragoslava Kosmajca

Duca sa Olimpa udario na Kosmajce: Oni su mesecima pratili decu evropskog Al Kaponea (FOTO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Dušan Krstić Duca (59), koji je sa suprugom Džesikom R. T. (39), uhapšen sinoć zbog sumnje da su bacili bombe na dve kuće na Zvezdari u vlasništvu porodice pokojnog biznismena Dragoslava Kosmajca, mesecima su pratili ćerke i sina pokojnog evropskog Al Kaponea.

Kod njih u kući kod Ljiga su pronađene skice kretanja članova porodice Kosmajac. 

Printscreen/Društvene mreže
Dušan Krstić Duca sa suprugom Australijankom

 

Krstić je u policiji izjavio da je napao Kosmajce iz osvete zbog ubistva kuma Gorana Marjanovića - Goksija bombaša, ali i pokušaja ubistva iz devedesetih godina.

Uhapšeni Krstić je devedesetih bio poznat na Zvezdari. Zvali su ga Duca sa Olimpa. Družio se sa kumom Goksijem bombašem i sa Aleksandarom Kneževićem Kneletom, žestokim momcima iz devdesetih.

Goksi Bombaš je ubijen 1995. u kafiću na Olipmu, a Knele je likvidiran 1992. godine u hotelu "Hajat" u Beogradu.

Obrazovana Australijanka

Dušan Krstić je neko vreme bio u Australiji gde je i upoznao suprugu, inače državljanku te zemlje. Njih dvoje su se venčali pre dva meseca i pravili su svadbu. Žena je fakultetski obrazovana, a u Australiji je studirala društvene nauke.

Ranije su mediji pisali da je i sam Dušan Krstić Duca bio na meti, a kako su navodili on je ranije, neko vreme bio u Australiji, navodno u tamošnjem zatvoru.

Uhapšeni supružnici, sumnjiče se da su pre nedelju dana bacili bombu u dvoriste Lazara Kosmajca, sina pokojnog biznismena, u Žabljačkoj ulici.

Osumnjičeni su najpre bacili eksplozivnu napravu u dvorište kuće Kosmajaca u Žabljačkoj ulici. Pošto ta naprava nije eksplodirala, došli su opet i bacili u dvorište još jednu. Tada su pogrešili i ta bomba je završila u dvorištu komšijske kuće Kosmajaca u Žabljačkoj. Pošto je ona eksplodirala, pozvana je policija, a onda je baštovan Kosmajaca pronašao u dvorištu i prethodno neeksplodiranu bombu.

Još jedna paklena naprava bačena je u dvorište kuće Milice Kosmajac, ćerke pokojnog Dragoslava, u Ulici Milana Rakića. Ni ta bomba nije eksplodirala.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike