Čudovište može samo da gori! Sestra ubijenog u Duboni o optužnici protiv masovnog ubice

20.10.2023

13:38

0

Autor: 24sedam

Sestra jednog od ubijenih u Duboni oglasila se posle optužnice Višeg tužilaštva u Smederevu protiv Uroša Blažića

Čudovište može samo da gori! Sestra ubijenog u Duboni o optužnici protiv masovnog ubice
Copyright Printscreen/ Facebook/suzanarankovic

Sestra jednog od ubijenih u Duboni oglasila se posle optužnice Višeg tužilaštva u Smederevu protiv Uroša Blažića (21) iz Mladenovca za koga se sumnja da je 4. maja ubio devet osoba.

Suzana Ranković, sestra ubijenog Dalibora Todorovića koji je stradao dok je sedeo na klupi ispred škole u rodnoj Duboni, zajedno sa mladim policajcem Milanom Panićem i njegovom sestrom Kristinom, objavila je na društvenim mrežama poruku:

- Za ovakav zločin sve je malo i ta doživatna kazna koju neće dobiti nažalost, opet bi jeo i pio od para koje mi kao narod plaćamo. A to što verujete da neko može da se promeni od ovakvog hladnokrvnog čudovišta ne očekujte, ako se on nije pokajao iako njegovo kajanje nama ništa posle našeg gubitka ne znači, on može biti samo gori! Ne pokazujte više ostaloj deci kako da lako posle teškog ubistva izaći iz zatvora, već produžite najstrožije mere da se ovo zaustavi i svako sledeće. Zar mislite da možemo više čitati samo crnu hroniku svakoga dana i ovako nam je sve crno gde god se okrenemo.

Ko je sve optužen

Pored Uroša Blažića, na optužnici je i njegov otac, ujak i brat od ujaka. Otac Radiša se tereti za nedozvoljeno držanje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija, kao i teško delo protiv opšte sigurnosti. Goran i Boris G. iz Kragujevca, ujak i brat od ujaka Blažića, optuženi su za neovlašćeno držanje veće količine oružja. Tužilaštvo za oca tražio 20 godina robije, a za rođake po šest godina zatvora.

Kobnog dana Blažić je započeo krvavi pir kod spomenika u Malom Orašju, gde je omladina roštiljala i obeležavala Đurđevdanski uranak. Tu je hicima iz "kalašnjikova" ubio Nemanju Stevanovića (21), Lazara Milovanovića (20), Petra Mitrovića (30), Marka Mitrovića (18), Nikolu Milića (15) i Aleksandra Milovanovića (17). Potom se odvezao u selo Dubona i kod škole ubio Milana Panića (21), mladog policajca, njegovu sestru Kristinu (19) i druga Dalibora Todorovića (25).

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike