Nesvakidašnji slučaj u Novom Beogradu: Biznismen prijavio da je opljačkan, ali je ubrzo otkriveno da je slagao!

13.10.2023

09:30

0

Autor: Mi. S.

D,. J. prijavio policiji da su ga napali razbojnici i oteli mu 100.000 evra, ali je istina brzo otkrivena

Nesvakidašnji slučaj u Novom Beogradu: Biznismen prijavio da je opljačkan, ali je ubrzo otkriveno da je slagao!
profimedia-0280979237 - Copyright Profimedia

Beogradski biznismen D. J. (61) u utorak je pozvao policiju i rekao da je napadnut, pretučen i opljačkan, ali iskusni inspektori veoma brzo su otkrili da laže. Posle ispitivanja, on je priznao da je slagao da su mu nepoznati mladići oteli 100.000 evra koje je, navodno, pozajmio. Trenutno se ne zna da li će D. J. krivično odgovarati i ta odluka Višeg javnog tužilaštva se još čeka.

Prema nezvaničnim informacijama, najsumnjivije je bilo što je biznismen rekao da je dobio jake udarce u glavu, ali da je otišao u privatnu kliniku i da nije zvao Hitnu pomoć. Kako bi njegova priča delovala uverljivo, izmislio je i da mu je košulja bila sva krvava i dodao da je morao odmah da opere.

Inspektori su ga pitali da li postoje očevici razbojništva, a on je rekao da ne postoje, ali da postoji video nadzor. Na snimcima kamera se, međutim, ništa nije videlo. Dok je objašnjavao kako je napadnut nije mogao da objasni ko ga je poprskao sprejom u oči, a ko ga je i kako udarao. Pričao je nepovezano i skretao pogled, čime je izazvao sumnju inspektora.

Postavljana su mu pitanjja i počeo je da daje nelogične odgovore. Kako je uhvaćen u laži, na kraju je priznao da je sve izmislio.

D. J. je prekjuče panično pozvao policiju u Novom Beogradu i prijavio teško razbojništvo, ali je posle nekoliko sati istina izašla na videlo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike