Sačekuša posle kobasica sa roštilja i piva: Pogledajte kako je švaler drugovao sa mužem "crne udovice" (FOTO)

11.10.2023

20:45

1

Autor: 24sedam

Puška, pivo, roštilj, kobasice... I osmesi dvojice suparnika

Sačekuša posle kobasica sa roštilja i piva: Pogledajte kako je švaler drugovao sa mužem "crne udovice" (FOTO)
Srećko M. - Copyright Printscreen/FAcebook/Srecko M

Srećko M. (25) danima je kačio na Fejsbuk fotografije sa svojom žrtvom Dejanom Paunovićem (33), koga je u Klokočevcu, nedaleko od Majdanpeka, ubio zajedno sa bratancem (17). Zločin su počinili po nalogu ubičine ljubavnice, odnosno Dejanove supruge Slađane (28).

Dva meseca pre nego što će ubiti Paunovića, Srećko je objavio fotografiju gde se njih dvojica opuštaju posle lova. Bili su prijatelji, ili je to Srećko hteo da pokaže fotografijama.

Na objavljenim slikama Dejan pravi roštilj, dok Srećko nazdravlja pivom, i sve to uz veliki osmeh. Nažalost, ubijeni muškarac tada nije ni slutio da će ga čovek kojeg smatra prijateljem izdati.
Ljubavnik ubica čak na jednoj profilnoj slici na društvenim mrežama drži sliku iz lova gde pozira sa Dejanom.

Dejanov deda je predosetio šta će se dogoditi i unuka upozoravao na Srećka. Ali nije ga poslušao.

- Slađanin ljubavnik je išao sa Dejanom u lov, pričao sam mu da ne ide sa njim, da će ga ubiti. Unuk me nije poslušao, rekao mi je da se to neće dogoditi. Slađana je htela da se uda za ljubavnika, sigurno je zato Dejana i ubila. Koliko znam, četiri godine ona je bila sa njim. Jadan moj unuk - rekao je neutešni deda.

Printskrin/facebook
Dejana supruga ubila dan nakon proslave godišnjice braka

Sumnja se da su Srećko M. i njegov bratanac (17) telo Paunovića odvezli njegovom "ladom nivom" na drugo mesto lokalnog puta, gurnuli je sa puta i zapalili.

Prema prvim informacijama nakon otkrivanja tela, Dejan Paunović nastradao je u saobraćajnoj nesreći kada se njegov automobil prevrnuo i zapalio. Kako su mediji tada prenosili, sve se dogodilo dan nakon što su Dejan i sada uhapšena Slađana proslavili godišnjicu braka.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike