Otkopavaju telo Dejana čije ubistvo je naručila supruga: Tužilac naložio obdukciju, evo i zašto!

10.10.2023

10:42

0

Autor: 24sedam

Eshumacija će niti obavljena u četvrtak

Otkopavaju telo Dejana čije ubistvo je naručila supruga: Tužilac naložio obdukciju, evo i zašto!
Dejan Paunović sa suprugom - Copyright Printskrin/facebook

Više tužilaštvo u Negotinu naložilo je ekshumaciji tela Dejana P. (33) iz Majdanpelka zbog čijeg ubistva je uhapšena njegova supruga Slađana P. (28) i još dvoje saučesnika. Iskopavanje će se obaviti u četvrtak jer je udovica odbila obdukciju zato što se sumnjalo da je stradao u saobraćajnoj nesreći.

Slađana P. (28) je osumnjičena da je naručila ubistvo muža Dejana P. i na saslušanju u tužilaštvu je negira bilo kakvu povezanost sa ovim krivičnim delom!

Osumnjičeni S.M. i maloletni pomoćnik priznali su delo i opisali kako se sve dogodilo, dok je Dejanova supruga bilo izričita u tome da ona nikakve veze sa ubistvom niti sa dvojicom uhapšenih.

Cilj eshumacije je da se uradi detaljna obdukcija kako bi tužilaštvo imalo kompletne dokaze i na osnovu rezultata obdukcionog nalaza. Dejanovo telo, iako spaljeno posle ubistva, nije potpuno izgorelo, te će ova procedura i analiza pomoći u istrazi.

Telo Dejana je pronađeno u izgorelom automobilu, nedaleko od kuće u kojoj je živeo, 5. avgusta i sve je slutilo na to da je u pitanju saobraćajna nesreća. Policija je istragom došla do istine, najerovatnije nakon što je progovorio jedan od pomagača osumnjičene žene, maloletni rođak njenog ljubavnika S. M., sa kojim je, kako se sumnja nasmrt pretukao Dejana, pa telo stavio u auto i zapalio.

Dejan i Slađana su, inače, dan pre nego što je Dejan ubijen proslavljali 10 godina braka.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike