Crna udovica sa ljubavnikom organizovala ubistvo muža: Šok detalji iz istrage zločina kod Majdanpeka

08.10.2023

07:48

0

S. P. je suprugovo ubistvo organizovala s njegovim najboljim drugom S. M. (25) sa kojim je bila u vezi i njegovim rođakom

Crna udovica sa ljubavnikom organizovala ubistvo muža: Šok detalji iz istrage zločina kod Majdanpeka
Dejan i Slađana Paunović - Copyright Printskrin/facebook

Tragedija kod Majdanpeka, u kojoj je nastradao Dejan Paunović (33), zapravo je bio zločin u koji je umešana njegova supruga, a ta činjenica zapanjila je meštane sela Klokočevac. Pre samo dva meseca bili su u potpunom šoku od tragedije koja je zadesila porodicu.

Dejan je, vraćajući se iz druge smene iz Rudnika u Majdanpeku, u kome je radio, izgoreo u terenskom vozilu "lada niva", koje se zapalilo, kako se verovalo, usled prevrtanja sa litice atarskog puta. On je išao do salaša na kome je živeo sa suprugom i decom.

Dva meseca kasnije, operativnim saznanjima policije u Majdanpeku ova tragedija dobija obrt, koji niko do tada nije mogao ni da zamisli. Udovica S. P, koja je ostala sa četvoro maloletne dece, od kojih najmlađe ima 8 meseci, a najstarije 9 godina, organizovala je suprugovo ubistvo s njegovim najboljim drugom S. M. (25) sa kojim se sumnja da je bila u emotivnoj vezi i njegovim rođakom, sedamnaestogodišnjim mladićem iz Klokočevca.

Kako smo saznali od izvora bliskog istrazi, supruga nesretnog Dejana saopštila je informacije o njegvom kretanju te večeri, 5. avgusta, dvojici ubica, dala im drvena držalja od lopata i rukavice. Oni su nesretnog čoveka sačekali i nasmrt pretukli. Nakon toga beživotno telo su uneli u automobil, zapalili i gurnuli niz liticu na putu za alaš na kome su živeli. Svu garderobu i obuću sa sebe su spalili i jedino što su od ubijenog Dejana uzeli je platna kartica, koju je S. M. te noći odneo njegovoj ženi.

"Ovo je strašno što smo čuli danas. Prosto, niko ne može da poveruje da je mogla tako nešto da uradi. Dejan i njegov brat, poznavao sam mu i oca, dedu, to su fini ljudi. On je bio dobar čovek, uvek se družio ovde sa nama ispred prodavnice. Ako je ovo stvarno uradila, kako se priča, trebalo bi je zatvoriti doživotno", kaže jedan od uznemirenih meštana Klokočevca, koga smo zateki ispred seoske kafane.

Printskrin/facebook
Dejan Paunović

Iako meštani ovog sela ni nakon tragedije nisu želeli ništa da kažu o ovom slučaju, tek sada se retko odlučuju da ponešto prozbore.

"Ne želim ništa da kažem, osim da je strašno! Dejan i taj S. su bili svakoga dana zajedno. Bili su najbolji drugovi. Lovci, išli su zajedno u lov, bili su kućni prijatelji. Pričalo se po selu da je ona u emotivnoj vezi s njim. Znalo je celo selo, ali ljudi gledaju svoja posla. Kako sam čuo maloletni saučesnik se negde izleteo pod uticajem alkohola, šta se kobne noći dogodilo, jer je od Dejanove supruge po dogovoru pre ubistva dobio 100 evra, a nakon ubistva je trebalo da mu se isplati još 5.000 dinara.

Svi su izgledi da je možda želeo još novaca, to niko ne zna, pa se tako izleteo i zločin se otkrio, priča dobro upućen meštanin Klokočevca.

Inače, S. P. je organizovala ubistvo na desetogodišnjicu braka.

Policija u Majdnapeku uhapsila je suprugu ubijenog Dejana P, S. P. (28) i S. M. (25) kojima je određena mera zadržavanja do 48 sati. Maloletni mladić koji za dva meseca postaje punoletan, je takođe priveden.

"Oni su dali iskaz i saslušani su danas u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu i biće im produžen pritvor. Inače, ovakava ubistva iz strasti ranijih godina su bila češća. Danas je ovo izazvalo veliki šok u javnosti, napominje Ksenija Branković", glavna tužiteljka VJT u Negotinu

Sve troje uhapšenih pali su na poligrafskom ispitivanju i priznali da se radi o organizovanom ubistvu. Sve je bilo unapred pripremljeno do detalja i nakon spaljivanja tela počinioci ubistva vratili su se na mesto zločina, kako bi uništili tragove.

Za sutra je zakazana ekshumacija tela Dejana Paunovića radi daljeg toka istrage, budući da zahtevom supruge nije urađena obdukcija nakon ubistva.

Bratislav Gašić, ministar unutrašnjih poslova, pohvalio je pripadnike policije u Majdanpeku zbog izuzetno brzog reagovanja na rasvetljavanju ovog slučaja.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike