Uhapšena crna udovica iz Majdanpeka: Naručila ubistvo muža, zločin fingirala udesom, pa tugovala po selu (FOTO)

07.10.2023

13:36

0

Autor: 24sedam

Tročlana grupa završila u lisicama

Uhapšena crna udovica iz Majdanpeka: Naručila ubistvo muža, zločin fingirala udesom, pa tugovala po selu (FOTO)
Dejan Paunović sa suprugom - Copyright Printskrin/facebook

Policija u Majdanpeku uhapsila je tri osobe, od kojih je jedna maloletan, koji su 5. avgusta nasmrt pretukli Dejana Paunovića (33) iz sela Klikočevac, a onda njegovo telo stavili u automobil, gurnuli ga sa puta i zapalili.

Uhapšeni su S. M. (25), Slađana Paunović (28) i tinejdžer (17), svi iz okoline Majdanpeka, zbog sumnje da su počinili teško ubistvo. Sumnja se da su S. M. i maloletnik na lokalnom putu napali Paunovića, a sve po dogovoru sa žrtvinom suprugom Slađanom koja je napadače obaveštavala o kretanju muža.

Ucveljena udovica kukala po medijima

Od svega na celome svetu jedino mi nedostaje moj suprug. Znam da ga više neću videti, i da moram napred zbog svoje dece, ali bol je neopisiva i jako nam je teško.

Printskrin/facebook
Ucveljena udovica Slađana Paunović

Ovako je pričala sada uhapšena Slađana Paunović govoreći da joj je muž stradao u udesu.

U međuvremenu, pomagale su joj i pojedine humanitarne organizacije jer je posle muževljeve smrti ostala sama sa četvoro dece.

Kada je Paunović prišao svom automobilu, dvojica napadača su ga udarila drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila supruga. Na licu mesta su ga usmrtili. Onda su S. M. i tinejdžer telo odvezli njegovim vozilom na drugo mesto puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i potom ga zapalili.

U prvi mah, po otkrivanju tela, mislilo se da je Paunović nastradao je u saobraćajnoj nesreći. Sve se dogodilo dan posle proslave godišnjice braka.

I sada S. M. i Slađani Paunović određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni tužiocu, dok je maloletniku određen pritvor.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike