Umrla žena koju je bivši muž udario autom u Nemačkoj: Detetu (1) se lekari bore za život!

02.10.2023

11:38

0

Autor: Mi. S.

Tužilaštvo u Duizburgu je zločin kvalifikovalo kao ubistvo Alije A. (19)

Umrla žena koju je bivši muž udario autom u Nemačkoj: Detetu (1) se lekari bore za život!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Devojka Alija A. (19), koju je bivši muž pokosio "mercedesom" u Nemačkoj, umrla je u bolnici, saopštila je policija. Njen sin (1) koji je takođe povređen i dalje je u životnoj opasnosti.

Sve se dogodilo u nedelju popodne kada je Skender K. (25) u sivom "mercedesu", projurio Duizburgom, a onda se iznenada popeo na trotoar i udario majku Aliju A. (19) koja je gurala dete (1) u kolicima.

Ono što je u početku izgledalo kao strašna nesreća policija je klasifikovala kao ciljani napad. Prema navodima istražitelja, koje prenose nemački mediji, vozač je navodno izašao, i udario ženu iz Duizburga. Policija istražuje zašto je vozač želeo da ubije svoju ženu Nemicu.

- Porodica je oko šest meseci živela u kući. Pre nekoliko dana sam je video sa koferima u hodniku i želela je da se rastavi od njega - rekao je komšija za Bild.

Za danas je zakazana obdukcija žene, a njen sin je helikopterom prebačen u bolnicu nakon nesreće, a i dalje je životno ugrožen.

Tužilaštvo u Duizburgu je zločin, između ostalog, kvalifikovalo kao ubistvo.

Srbin će u ponedeljak biti izveden pred sudiju. Istražitelji su saslušali svedoke i organizovali oduzimanje "mercedesa". Skender K. trenutno ne odgovara na optužbe.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike