Srbin u Nemačkoj pokosio bivšu ženu i dete (1): Stravična nesreća!

01.10.2023

23:10

0

Autor: N.P.

Izleteo je na trotoar, a potom se, bez kočenja, zakucao u kuću.

Srbin u Nemačkoj pokosio bivšu ženu i dete (1): Stravična nesreća!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Devojka (19) i dete (1) teško su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u Nemačkoj u Duizburgu.

Na njih je automobilom naleteo mladić (26), srpske nacionalnosti.

Izleteo je na trotoar, a potom se, bez kočenja, zakucao u kuću.

 

 

Prema pisanju tamošnjih medija, ono što je u početku izgledalo kao strašna nesreća policija je klasifikovala kao ciljani napad. Na mestu zločina prikazana je slika razaranja: "mercedes" C-klase je bio zaglavljen u skelama oko kuće, a krv žrtava na vratima garaže ispred automobila.

Jedan od komšija čuo je prasak, a kroz prozor je video dramu. Komšinica je izletela na ulicu kako bi pomogla povređenoj ženi i detetu. 

- Žena i dete nepomično su ležali na zemlji. Odmah sam istrčala da pomognem bebi i ženi. Kada sam izašla, vozač je izašao i napao ženu koja je ležala bespomoćna i krvarila na zemlji. Vozač ju je gušio, a potom ga je komšija odvukao i prikovao za zemlju dok nije došla policija. Majka i beba su veoma teško povređene i žena je morala da bude reanimirana ovde ispred garaže. To je tako strašno, toliko se nadam da će beba preživeti - rekla je jedna žena, i dalje vidno šokirana, prenosi Blic.

Kako prenose tamošnji mediji, veruje se da su vozač srpske nacionalnosti i mlada devojka bili u vezi. Međutim, zašto je tačno vozač iz Srbije hteo da ubije svoju bivšu ženu, koja je Turkinja, i dalje je potpuno nejasno.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike