"Zatekla sam horor, sve je bilo krvavo": Svedokinja opisala užas u kući u kojoj je brat ubio brata

29.09.2023

15:48

0

Vladimir V. (47) tereti se da je sekirom iskasapio brata Bobana V. (52)

"Zatekla sam horor, sve je bilo krvavo": Svedokinja opisala užas u kući u kojoj je brat ubio brata
Ubijeni Boban V. - Copyright Printscreen/Facebook/D.B.V.

U Višem sudu u Nišu danas je nastavljeno suđenje Vladimiru V. (47) koji se sumnjiči da je ubio rođenog brata Bobana (52), 7. aprila ove godine u njihovoj porodičnoj kući, u naselju Trošarina. Komšije su još na dan zločina rekle da su se braća često svađala i to obično oko nekih marginalnih nesuglasica.

Na današnjem ročištu to je i potvrdila svedokinja koja je videla Vladimira kako stoji ispred kuće sa tetkom, koja živi pored u zasebnom domaćinstvu.

- Bio je sav unezveren, uplašen kada je rekao da je ubio brata. Nije mi bilo jasno šta se tu dogodilo jer sam Bobana malo ranije videla kako se vraća iz dragstora. Ušla sam u kuću i zatekla užas u Bobanovoj sobi. Ležao je na podu, sve je oko njega bilo krvavo. Istrčala sam napolje. Onda je Vadimir rekao: "Ubio sam brata. Nisam više mogao". Ubrzo je došla Hitna pomoć, ali su samo konstatovali smrt. Oni su preko celog dana bili tihi, verovatno su spavali, a noću je bila buka iz te kuće, svađali su se za sve i svašta - rekla je ona.

Na sudu je rečeno da su oba brata bila mentalno labilna i svi su u ulici znali da posećuju psihijatra jednom nedeljno. U sudnici je tetka prisustvovala ročištu, ali nije htela da svedoči.

Odbrana po službenoj dužnosti je navela da ovo nije bilo svirepo ubistvo već na mah. Vladimir je na nekom ranijem ročištu priznao ubistvo, ali je takođe rekao da je zločin počinio u afektu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike