U žrtve ispalio 59 hitaca: Ovako je Kekin čovek ubijao 2008.

08.09.2023

11:58

0

Autor: 24sedam

Nebojša R. optužen za ubistvo iz 2008. godine

U žrtve ispalio 59 hitaca: Ovako je Kekin čovek ubijao 2008.
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Nebojše R. (44), pripadnika grupe Dejana Stojanovića Keke, zbog sumnje da je 2008. godine u Vrčinu pucajući iz automatske puške ubio D.M. i ranio A.V, a potom pobegao.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, Nebojša R. se tereti za teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Nebojša R. je u pritvoru od 13. maja kada je izručen iz Brazila, po poternici nekadašnjeg Okružnog suda u Beogradu iz 2008. godine, a tužilaštvo je u optužnici predložilo sudu da mu produži pritvor zbog opasnosti od bekstva. U Brazilu je 2010. godine bio osuđen na kaznu od 13 godina zatvora zbog krivičnog dela trgovine narkoticima.

Postoji opravdana sumnja da je on 4. marta 2008. godine oko 18.50 časova sa terase drugog sprata kuće u Vrčinu ispalio 59 hitaca iz automatske puške CZ koju je navedenom prilikom neovlašćeno držao, u pravcu automobila u kom su se ispred kuće nalazile žrtve. Tom prilikom je D.M, zadobio više ustrelnih rana usled kojih je preminuo, dok je A.V, koji je sedeo na mestu vozača, zadobio prostrelnu radu desne nadlaktice.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike