"Počivaj nam u miru i spokoju voljeni naš": Porodica Jovana Vukotića uoči godišnjice ubistva objavila pomen, od brata posebna poruka!

03.09.2023

22:59

0

Autor: Mi. S.

"Počivaj u miru, brate rođeni", napisao Igor Vukotić iz bekstva

"Počivaj nam u miru i spokoju voljeni naš": Porodica Jovana Vukotića uoči godišnjice ubistva objavila pomen, od brata posebna poruka!
Jovan Vukotic - Copyright Printscreen

Vođa "škaljarskog klana" Jovan Vukotić (42) ubijen je pre gotovo godinu dana u Istanbulu u Turskoj. U čast godišnjice smrti, porodica i njegov brat Igor, koji je u bekstvu, objavli su pomene u jednom podgoričkom listu.

"Godina je dana od tragične smrti našeg voljenog Jovice. Počivaj nam u miru i spokoju voljeni naš i neka nam te anđeli čuvaju", stoji u čitulji porodice ubijenog Jovana Vukotića.

printscreen Dan
Čitulja porodice Vukotić za godišnji pomen

Njegov brat Igor Vukotić, koji je u bekstvu, takođe se oglasio kratko povodom jednogodišnjeg pomena bratu.

printscreen Dan
Pomen Igora Vukotića bratu Jovici

 

"Počivaj u miru, brate rođeni", napisao je Igor Vukotić.

Na šestomesečni pomen čitulju je dala i Vukotićeva supruga Maša, sa kojom ima dvoje male dece.

"Nakon pola godine bol zbog gubitka ne jenjava. Teši me saznanje da su tvoja ljubav i dobrota ovekovečeni dobrim delima kako prema svojim najmilijima tako i prema svom narodu. I dok se u nesreći otkrivaju, sreća se ne može kupiti novcem za koji je prodat obraz. U laži su kratke noge, a u izdaji je prljava duša. Dok i poslednji grumen zemlje spokojno stoji u tvom rodnom Čevu, obraz i čast ćeš imati! Volimo te. Zauvijek tvoji", napisala je u čitulji Vukotićeva nevenčana supruga Maša M. (24), koja je stavila i imena njihove ćerkice i sina.

Privatna arhiva/Printscreen/Youtube
Maša M. i Jovan Vukotić

Vukotić je iza sebe ostavio majku, bivšu suprugu I. V., sa kojom ima dvojicu punoletnih sinova i brata Igora, koji je u bekstvu.

Jovan Vukotić je ubijen 8. septembra prošle godine u Istanbulu dok se vozio ka tržnom centru u Bešiktašu, naočigled svoje trudne supruge Maše M. (24). Dvojica napadača na motociklima otvorili su vatru na automobil a potom pobegli. Ispalili su ukupno pet hitaca u Vukotića. Desetak dana kasnije, uhapšena je grupa crnogorskih i turskih državljana zbog sumnje da su odgovorni za to ubistvo.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike