Zbogom, Ivo: Sahranjena Novosađanka čiji život je odneo Dunav

29.08.2023

15:29

0

Autor: 24sedam

Porodica i prijatelji se oprostili od Ive Balog

Zbogom, Ivo: Sahranjena Novosađanka čiji život je odneo Dunav
Iva Balog - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk

Iva Balog (27) koja je nestala na plaži Oficirac, a čije je telo pronađeno sledećeg dana u Dunavu kod Starih Banovaca, sahranjena je danas na Pravoslavnom groblju u Sremskoj Kamenici.

Nastradalu Ivu na večni počinak ispratili su njeni najmiliji, članovi porodice i prijatelji.

Potraga koja je trajala od subote u četiri ujutru kada je nestala, pa sve do nedelje oko 13 časova digla je javnost na noge. Naposletku, sestra nastradale devojke je izjavila da je Iva stradala usled srčanog napada, a da dalje sve "ostaje u porodici". Ipak, apelovala je da se na Oficircu u buduće zabrane žurke.

Za Ivom tragali su svi - porodica, prijatelji, policija, građani koji su se putem mreža uključili u potragu, ali i specijalni odred ronilaca Žandarmerije koji je pretraživao Dunav.

Za to vreme, javljale su se razne teorije šta se sa Ivom moglo dogoditi, a porodica je dobijala oprečne informacije.

Od toga da je viđena u Partizanskoj ulici kako se šeta posred ulice, preko toga da su je četvorica mladića na Oficircu videla kako pliva u Dunavu, popričala sa njom, a zatim je pošla u pravcu muzike i usput razgovarala sa jednim strancem, najverovatnije Amerikancem.

Naposletku, Ivino telo je pronađeno 21 sat od nestanka, a u odnosu na mesto nestanka - plažu Oficirac oko 60 kilometara dalje nizvodno, ka Beogradu, a porodica je pozvana da je identifikuje.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike