U nesreći kod Prnjavora poginula porodica iz Sremske Mitrovice: Stradali majka, dvojica sinova i unuka

29.08.2023

12:54

0

Automobil "pasat" otpozadi je udario u "pežo" u kom je bila srpska porodica

U nesreći kod Prnjavora poginula porodica iz Sremske Mitrovice: Stradali majka, dvojica sinova i unuka
Ilustracija - Copyright RINA

Na magistralnom putu Prnjavor - Derventa u Bosni i Hercegovini poginula je, u nedekju, četvoročlana porodica iz Srbije, a kako se saznaje reč je o porodici iz Sremske Mitrovice.

Kako portal Ozon nezvanično saznaje od prijatelja bliskih porodici, u pitanju je porodica iz Sremske Mitrovice. U sudaru "pežoa" i "pasata" poginuli su majka, dva sina i unuka. Reč je o devojčici od  šest godina, dvojici mladića od kojih je jedan maloletan i njihovoj majci.

Tragedija se, da podsetimo, dogodila 27. avgusta, oko 20:30, na magistralnom putu Prnjavor-Derventa, u malom naselju Štrbci. Dogodio se nezamisliv sudar između "pežoa“, koji je vozio nepoznati muškarac i "pasata“, kojim je upravljao 26-godišnji Boban Đekić iz Prnjavora.

Po informacijama iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koje je obavilo uviđaj na licu mesta uz prisustvo policijskih službenika iz Policijske stanice Prnjavor, tragični incident je odneo živote četvoro ljudi koji su se nalazili u „pežou“. Tužilaštvo intenzivno radi na rekonstrukciji događaja kako bi se razjasnila sva okolnosti ovog tragičnog događaja koji je ostavio dubok pečat tuge u zajednici.

Kako su za lokalne medije ispričali očevici nesreće, "pasat" je otpozadi udario u "pežo" u kom je bila porodica iz Srbije.

- Ograničenje je 60 kilometara na čas, a svi voze tu preko 100 kilometara na čas. Ne znam šta je uzrok ove nesreće, samo sam čuo da je "pasat" stigao "pežo" i udario u njegov zadnji deo – rekao je meštanin za Srpskainfo.

On kaže da je vozač "pasata" Boban Đekić dobar momak i da nije čuo da je ranije divljao automobilom.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike