Devojčica transportovana u Beograd: Povređena u nesreći u kojoj su poginuli njeni baba i deda i sestra

28.08.2023

10:54

0

Autor: Mi. S.

N. S. (11) posle operacije juče kasno popodne prebačena je u Beograd

Devojčica transportovana u Beograd: Povređena u nesreći u kojoj su poginuli njeni baba i deda i sestra
Stravična nesreća u Užicu odnela tri života - Copyright Tanjug/Printscreen

Devojčica N. S. (11), koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći u Užicu na mostu preko Đetinje, transportovana je juče kasno popodne iz užičke bolnice u Beograd.

U sudaru automobila marke "ševrolet" i cisterne poginuli su Beograđani njeni deda Dragoslav S. (65) i baba Zorica S. (66), dok je njena sestra D. S. (9) preminula kasnije u bolnici.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač automobila marke "ševrolet" se kretao ka Požegi, a iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu saobraćajnu traku gde se direktno sudario sa cisternom. Za voanom kamiona sa prikolicom, odnosno cisterne bio je B. S. (42).

U užičkoj bolnici tim lekara je operisao devojčicu N. S. (11) iz Beograda, koja je zadobila teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći.

- Dete je primljeno na prijemno odeljenje u užičkoj bolnici bez svesti u teškom opštem stanju. Došlo je do prekida srčane radnje, ali je reanimacijom ponovo uspostavljena. Dete ima povrede glave, vrata, kičme, grudnog koša, trbuha, a zbog krvarenja u trbuhu morala je hitno da se operiše. Sada je u postoperativnom toku i dalje u teškom stanju – rekao je dr Dragan Damjanović, direktor užičke bolnice.

Posle operacije, odlučeno je da ona bude transportovana na lečenje u Beograd.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike