Uskoro stižu novi DNK dokazi o potrazi za telom Ane Volš: Oglasili se tužioci sa najnovijim informacijama

24.08.2023

19:29

0

Autor: 24sedam

Još uvek nije poznato o kojim analizama je reč

Uskoro stižu novi DNK dokazi o potrazi za telom Ane Volš: Oglasili se tužioci sa najnovijim informacijama
Brajan i Ana Volš - Copyright Greg Derr/The Patriot Ledger via AP/Instagram

Istražitelji su u utorak obnovili potragu za telom Ane Volš, nestale Srpkinje iz Kohaseta, u američkoj saveznoj državi Masačusets, saopštili su tužioci, javlja "NBC Boston".

Pretres koji je izvršio Specijalni tim za hitne slučajeve državne policije Masačusetsa nije dao nikakve rezultate, izjavile su dve osobe "iz zajednice Pibodi koje nisu povezane sa gonjenjem Brajana Volša", a koje su kontaktirale istražitelje da kažu da bi to područje moglo da ih zanima.

Takođe, u utorak, tužioci u ovom slučaju podneli su dopis u kojem se navodi da "očekuju analizu DNK iz nezavisne laboratorije i da se očekuje da će te rezultate imati za otprilike dve sedmice", objavio je "Boston Globe", iako nisu precizirali detalje o tom DNK testiranju.

Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Pool
Brajan Volš

Nestanak Ane Volš je prvobitno prijavio njen muž Brajan, koji je rekao da je otišla rano ujutru na Novu godinu u Vašington. Ali nekoliko dana kasnije, nakon pretrage koja je uključivala delove Vašingtona gde je Ana radila za veliku kompaniju za nekretnine, Brajan Volš je uhapšen pod optužbom da je obmanuo policiju.

U opsežnoj potrazi za telom Ane Volš, policija je na kraju pronašla u kontejneru za smeće u blizini kuće njegove majke delove odeće i nakita za koje je Brajan Volš rekao da je Ana nosila kada je napustila njihovu kuću, zajedno sa testerom za metal koja je imala fragmente kosti, rekli su tužioci.

Takođe su tvrdili da je Brajan sumnjao da je Ana imala aferu. Rekli su da je njegova majka unajmila privatnog detektiva zbog toga.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike