Čudovišta hodaju među nama: Deda podsetio na brutalnu smrt ćerke i unuke

16.08.2023

09:36

0

Autor: 24sedam

Deda je novom porukom podsetio na smrt ćerke i unuke

Čudovišta hodaju među nama: Deda podsetio na brutalnu smrt ćerke i unuke
Arpad Sabo - Copyright Facebook/Arpad Sabo

Pijani Arpad Sabo je u noći između 15. i 16. avgusta 2016. zaklao suprugu Slavicu (24) i njihovu četvoromesečnu bebu Nikolinu. Zbog ovog zločina osuđen je 40 godina robije.

Na godišnjicu smrti na društvenim mrežama oglasio se Nikolinin deda Duško Đurđić potresnom porukom: "Mi, oni koji preostaju".

Ovo je njegova poruka:

- Nekako smo pregurali opet najteže dane u godini. Dane, kada smo izgubili ono najdraže u životu zbog bezumnog čina jednog od čudovišta koja hodaju među nama. Svi dani u godini su nam teški. Živiš, a kao da ne postojiš.

- Ipak, naša borba sa tom boli mora da se nastavi, kao i borba za egzistenciju. Moramo da se borimo i da čuvamo sećanje na njih kako bi ono što duže trajalo.

- Mi, koji ostajemo posle, kada prođu sve one prve reakcije...

- Živimo u senci života koji prolazi mimo nas, a i sami se postepeno pretvaramo u senke i prolazimo mimo života. Sreća i radost za nas više ne postoji, ostala je samo briga jedno za drugog, da na što lakši način dočekamo dan kada ćemo se pridružiti našoj deci. Hvala svima koji nam pruže podršku u tim teškim danima, idemo dalje...pa dokle izdržimo", navedeno je u poruci potpisanoj sa Ljilja i Duško.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike