Misterija tiktokera Kengura: Veza sa iskasapljenom Noom otkriva mračne tajne

07.07.2023

11:11

1

Autor: 24sedam

Lazar Amidžić, alijas Kengur, saslušavan je u istrazi o nestanku tiktokerke

Misterija tiktokera Kengura: Veza sa iskasapljenom Noom otkriva mračne tajne
Copyright Printscreen/TikTok/ultimateivan

Tokom istrage o nestanku Noe najviše pažnje privuklo je ime Lazara Amidžića, poznatijeg pod nadimkom Kengur, mladića koji je popularan na TikToku. Zbog veza sa transrodnom devojkom policija je i saslušala ovog tiktokera, sa kojim je Noa nekoliko puta i snimala lajvove.

Policajci su sa njim obavili razgovor kako bi saznali da li ima informacija o njenom nestanku, koji se zvanično vodio od 17. juna. Saslušanje, međutim, nije donelo nova saznanja kojim bi se mogla rasvetliti sudbina tiktokerke iz Kovilja.

Samo saslušanje Kengura bilo je interesantno za Noine prijatelje. Svi su glasno govorili da je njen nestanak na neki način i povezan sa njim. To se, međutim, nije obistinilo što se i potvrdilio jučerašnjim hapšenjem ubice O. D. (33) iz Beograda.

Inače, svojevremeno se na Instagramu pojavio i snimak tiktokera Lazara Amidžića Kengura na kome se vidi kako pomenuti mladić maltretira kurira koji mu je dostavio hranu.

A misterija nestanka tiktokerke Noe Milivojev, rođene kao Đorđe (18), rešena je juče. Policija je, nažalost, u stanu u Cara Lazara 11a, pronašla - ubijenu. Odmah je uhapšen O.D. sa kojim je tiktokerka bila u emotivnoj vezi. I Noina majka je rekla da je poslednji put videla ćerku kada je krenula za Beograd kod momka.

Printscreen/TikTok/kengursrb
Tiktoker Kengur

Policija je juče satima bila u stanu u Cara Lazara. Prvo su iz stana izveli lisicama vezanog osumnjičenog O. D, da bi potom forenzičari izneli dokaze o brutalnom zločinu. Na kraju pripadnici beogradske policije su izneli i delove tela poznate tiktokerke.

Noino telo je bilo iskasapljeno do neprepoznatljivosti, a osumnjičeni za zlodelo odmah priznao policiji. U međuvremenu je naložena obdukcija tela sa toksikologijom i DNK veštačenje kako bi se utvrdio uzrok smrti i identitet žrtve.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike